Bsrabzks Kızlar merhaba 6+5 gebeyim dünden beri sağ kalça kemiğimde bir ağrı var yürümekte zorlanıyorum neden olur yaşayan var mı bu durumu
Bejna65- Bsrabzks ben ilk bebeğimde de öyleydim şimdi de öyleyim üstelik benim bacaklarımda da var doktorunuza söyleyin siz magnezyum yazar belki
Newmom49 Bsrabzks benimde o haftada sırtım kalçam tutuluyodu ani hormon artışından oluyo düzenli yürüyüş ve sporla baya iyileşme oldu bi de maden suyu iyi gelebilir vitamin mineral açısından
Leylayz Bsrabzks sizin çok erken başlamış ben 33 haftalık hamileyim sürekli daha da kötü oluyor ve bacağa vuruyor umarım sizin geçer
Elifoz28 Bsrabzks canım 10 haftalık hamileyim ve öğrendiğimden beri var bazen bende yürüyemicek hale geliyorum ama doktorum hamilelik le ilgili olmadığını fizik tedaviye gitmem gerektiğini söyledi ama gitmedi belkide fıtık olmusumdur diye
Bsrabzks Leylayz gebeliğin sonuna kadar böyle olucaksa vay halime Bi anda ağrı giriyor ve kalıyorum asla yürüyemiyorum
Rmys10 Bsrabzks merak etmeyin daha sonra geçiyor ben ikinciye hamileyim ikisinde de 15. haftaya kadar falan kalça kemiği ağrım oldu sonra geçti
efesmom Bsrabzks tam tersi kemik gelişimi için maden suyu öneriliyor günde 1 tane. Artık Kids e geçtiğim için biraz geç gördüm yanıtını kusura bakma çok giremiyorum buraya,umarım daha iyisindir şimdi
Annemiz Bsrabzks bende de öyle oldu sorduğumda bebek yerleşmesinden olduğunu söyledi doktorum ev süpürme silme yani eğilerek yapacağın işleri bi süre yapma bence daha çok artıyo en azından benim öyle oldu kasılıp kalıyodum 3 aydan sonra azda olsa geçiyo ama kendini yormamaya gayret et birde günde bir defa da olsa sade maden suyu iç demişti doktorum çok zor gerçekten umarım geçer biran önce. Bana sürekli çok erken başladı bu ayda kalça ağrısı mı olur diyip durdular milletin ağzı torba değil büzemiyosun çok sinir oluyodum hani sanki yalan söylüyosun
Melekk-911 Leylayz çarşamba kontrole gideceğim bakalım ne diyecek .tabi dayanabilirsem. Ağrı’dan ağladım artık ya .oturamiyorum , yatamıyorum. Ayakta sabit birsekilde yürüyünce biraz hafifliyor
Melekk-911 Leylayz size iyi gelmedi mi ? Magnezyum eksikliğini test yaparak mi anlıyorlar değerlere göre ?
Leylayz Melekk-911 yok öyle söyledi sadece zaten burada da çoğu kişiye doktorları aynı şeyi demiş, hala kullnaıyonum suya atılıp eriyen bir ilaç ama pek faydalı olmuyor sanki, az önce buradan bir arkadaş maden suyunun iyi geldiğini söyledi