mucizegebelik6 anneyimmm42 lekelenme devam edebilir kese çevrende kanama alanın olabilir. Bu süreçte Alttan baktirmamani tavsiye ederim cnm. Proluton iyi bi igne
Ymn3535 benimmucizem1 sağlıkla alın kucağınıza 🥰 bende 2.tüp bebek tedavimde pozitifi gördüm. 12.gün 127 14.gün 290dı değerlerim 6.haftadan beri ara ara lekelenmelerim geliyo şuan 8+1 deyim 💗
dilaraulusoy benimmucizem1 ay canımmmm bende tüp bebekle hamile kaldım ve 1. Ve 2. Beta değerlerimiz seninle aynı birebir ☺️ İnanamadım görünce şuan 5 aylığım. Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.
benimmucizem1 dilaraulusoy Öyle mi bende şaşırdım okuyunca, yarında kan vercem bakalm kaç çıkacak inşallah kucağımıza alırız sağ salim,sendemi son adet tarihine göre hesapladn cnm kaç haftalık olduğunu?
MelekAlyaM benimmucizem1 inş güzel ilerler hamileliğin canım benım bende 2 aşılama 3 tüp bebek denedim. 10. Gun betam 218 di 12. Gün 398 di. Suan 37 haftalık hamileyim çok guzel bır hamılelık gecırdım şükürler olsun darısı basına ıns
benimmucizem1 MelekAlyaM inşallah bir an önce büyüsün istiyorum karnım zaman geçmiyor,hepimiz sağlıkla kucağımıza alalm inşallah cnm ☺️🥰🤰🤰
dilaraulusoy benimmucizem1 evet aynen normal bir hamilelikten bir farklı yok çünkü, döllenme olduğu gün hesaplanıp öyle transfer olmuş oluyorsun canım çünkü.
Pinarr35 benimmucizem1 26 hafta olduk ikizlerimle ilm transverim tuttu cok sukur😊😊 713 le.ogrenmistim 😊
Battaniyeli Canm bende 16 aralıkta adet oldum 3 ocakta transferim oldu 5+3 üm. 2 günde bir kan veriyorum 2 katı artış var dün 2200 lerdeydi alttan baktı ama keseyi göremedi doktor.cok canm sıkıldı
benimmucizem1 Battaniyeli Canm üzülme geç olsun güç olmasın,elbet görünür inşallah,normalde 1500 ü geçince değer kese görünür diyolar ama belki seninki geç görünür öyle şeyler olabiliyor bence sıkıntı yok cnm 🥰🥰
Suskunfstk51 İnşallah sağlikla katlanarak artar değerin 🤲 3. Tüp bebek tedavisinde hamile kaldim çok şükür 5. Gün 21 le öğrendim 8. Gün 244 10. Gün 810 12. Gün 3200 lerderdeydi değerim şimdi 20 haftaliğiz kizim olacak inşallah 🐣
benimmucizem1 Suskunfstk51 maşallah güzel artmış ben yarın 3.kez kan vericem umarım herşey yolundadr☺️🤰🤰
Buzlubadem benimmucizem1 evet son adet tarihine göre hesaplanıyor. Ben 5+2 de gördüm keseyi. 5.gün embriyosuydu belki onun da etkisi vardır. Ben transferden sonra 6.gün gebelik testi uyguladım çok ince çizgi çıkmıştı. İnşallah sağsalim kavuşuruz mucizelerimize şu zaman hayırlısıyla sağlıkla aksa gitse🤭