Denizmrt Günaydın bayanlar 4 haftalık hamileyim göbeğim de belli belirsiz çizgi var sizde hangi haftalar da oluştu merak ediyorum veya hep bnde var mıydı o çizgi Emin değilim 😱
Deletedmom623737 Denizmrt O haftalarda oluşmuyor çizgi 4.5. Aydan sonra oluşur diyorlar bende 6dan sonra oluştu dikkatli bakınca belli oluyor
Tomrishatun Denizmrt Bu vizgi 4 haftalikken oluşmaz canim büyük ihtimalle sizde daha once bu sekilde bir oluşum varmis simdi fark etmissiniz daha once göbeğinize bu kadar dikkatli bakmadığını icindir🙂
Denizmrt Mnk16 hmm bnde anlamadm hep var mı yoksa yeni mi oluştu bilmiyorum belli belirsiz bı çizgi var göbeğim de aşağı inen 🙄
Meri3220 Denizmrt o bende de var karnımın ortasından dik aşağı doğru 7 8 haftadan sonra iyice belirgenleşti doğumdan sonra geçiyormuş o çizgi oda bir gebelik belirtisiymiş kiminde olur kiminde olmuyor işte
Htc_31 Denizmrt amin cümlemizinkini canım kızım 2 yaşında bu ay bebek istiyorum artık denedik bakalım 2 Şubat reglim bekliyorum büyük bir heyecanla 🥰
Deletedmom_33 Denizmrt Kimisinde çıkıyormuş canım ama sanırım bende çıkmayacak. Çizgiyi geçtim bende göbek deliği bile hala çukur duruyor 😅
NeseA Benimde ilk haftalarda göbekten aşağı düz çizgi çıktı koyu ve çok belirgin canım:) 17 haftayım hala öyle var yukarı çıkmadı çizgi
Denizmrt NeseA Hmm bnde Emin değilim çok yeni gebeliğim önceden varmıydı yoksa yeni mi oluşmaya başladı bilmiyorum açıkçası merak ediyorum 🙄