chnsumy GultenAtk görümcemin kızının ismi melisa, iki isim birbirine çok yakın 🙃 öneri için teşekkürler😘
chnsumy Nslhnmhmmd elif nisa eltimin kızının ismi 😊 oğlum olursa Hamza koyucaktık kıza hafsa’yı çok istiyorum ama eşim çok zor söyleniyor diyo hafsa mı hafza mı derler söyleyemezler hafize hafıza gibi fln diyo hafsa ya ikna etmeye çalışıyorum eşimi 🙃🙃🙃
chnsumy Derin_34 amine yi bende çok begeniyorum. Amine isminide eşim çocuk okula basladıgında dalga gecebilirler ismiyle diyo. Mihra ismini ilk defa duyuyorum kulaga çok hoş geliyor tesekkurler 😍
Tgcomer GultenAtk elisa isminin anlamı. Bende dusunuyodum derin bi araştırma yapınca anlamının o olmadıgını ogrendım
AysimaRavza Ravza koyabilirsiniz kizimin adi Aysima Ravza olucak insallah aysima ayyuzlu demek ravzada peygamber efendimizin yattigi yer yesillik cennet bahcesi demek hocaya sorduk cok guzel konulabilir dedi
Tgcomer GultenAtk yok yanlış canım iyice araştır. Halk arasında Cennet meleği veya Hz. Zekeriya'nın eşi olduğu söylenir fakat bu bilgiler İslami değildir, Hıristiyan ve Yahudi kaynaklıdır. Elisa ismini takmayalım. Bak bir sitede de böyle yazıyo
Babies16 GultenAtk oyke bi anlami yokmus onun tamamen uydurma.derin bi arastrma yapinca kökeninin olmadgni goruyorsunz.ve malesef son yillarda insanlarin dini duygulari bu sekilde sömüruluyor.uydurma bir suru isme cennete bi gorevli yaptilar
DilayVardar Bende kizima Almina ismini koyacağım 😊Almila da güzel ben herkesin koyduğu isimleri tercih etmemeye çalıştım
Ayzey Anneannem ve babaannemin ikisinin de isimleri Ayşe , benim ismimi de Ayşe koymuşlar. Bende büyüklerime hep kızdım sağolun ya çok uğraşmışsınız gerçekten benim için diye 😅 kendimi bildim bileli de ismimin hep zeynep olmasını istemiştim. Simdi kizim olucak insallah ismini zeynep hüma koyacağız 😊