flawles chnsumy valla bende doğumuma 2 hafta kala karar verdim Güneş Lina olacak nasipse 🙏😊 diğer düşündüğüm isimlerde Ayşıl Kumsal Ada Dolunay Mısra Elmira Masal Kayla Belis 😊
chnsumy GultenAtk görümcemin kızının ismi melisa, iki isim birbirine çok yakın 🙃 öneri için teşekkürler😘
Babies16 GultenAtk oyke bi anlami yokmus onun tamamen uydurma.derin bi arastrma yapinca kökeninin olmadgni goruyorsunz.ve malesef son yillarda insanlarin dini duygulari bu sekilde sömüruluyor.uydurma bir suru isme cennete bi gorevli yaptilar
Nslhnmhmmd Elif nisa koyabilirsin ben kızım olsa bu ismi düşünüyordum. İkra koyabilirsin bence güzel islami isimler birde peygamber efendimizin kızlarının isimlerine bak hanım sahabelere bak islami düşünüyorsan. Hafsa ismide son önerebileceğim isim 😊
chnsumy Nslhnmhmmd elif nisa eltimin kızının ismi 😊 oğlum olursa Hamza koyucaktık kıza hafsa’yı çok istiyorum ama eşim çok zor söyleniyor diyo hafsa mı hafza mı derler söyleyemezler hafize hafıza gibi fln diyo hafsa ya ikna etmeye çalışıyorum eşimi 🙃🙃🙃
chnsumy Derin_34 amine yi bende çok begeniyorum. Amine isminide eşim çocuk okula basladıgında dalga gecebilirler ismiyle diyo. Mihra ismini ilk defa duyuyorum kulaga çok hoş geliyor tesekkurler 😍
Oznurboluzun chnsumy gerçekten kız ismi bulmak zor doktorum kiz dedi bana aklıma daha önceden meryem sahra geldi ama koyucakmiyiz bilmiyorum
Seher7213 Bir Kızım Var adı SARRA LİNA öneri olsun yine hamileyim bu sefer nasipse oğlum. Olacak yine bi isim kararsızlığı