Gkcdila Minnosbir_Anne vücut kendini bebekten sonraki sürece hazırlıyormuş emzirmeye kalkcaz ya 2 saatte bir.. bende öyleyim. Keşke biraz daha uykuya doyabilseydim pazartesi geliyo minnoş 😬😬😁
Minnosbir_Anne Gkcdila oyyy Rabbim sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ bir o kadar heyecanlı ve güzel şeyler bizimde 2 ayımız var ama şimdiden heyecan yapıyorum ☺️
startown startown Minnosbir_Anne ben alıştım uyumamaya.Bebeğe hazırlık diyelim artık çaresiz.Kuyruk sokumum ve belimin 2yanı ağrıyor.Çok sıcak ve midem deli gibi yanıyor.Ama buna da şükür.Zahmetsiz Rahmet olmuyor.Son 6 gün kaldı hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah😍
Minnosbir_Anne startown amin inşallah Rabbim sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 bizimde 2 ayımız var bekliyoruz ☺️
Minnosbir_Anne Handan_65 ayy ağlamayın kaşıntı bendede var ellerimde ama birşey çıkmadı çok şükür benimde bebisim gece çok hareketli oluyor kendide uyumuyor benide uyutmuyor daha şimdiden
Handan_65 Minnosbir_Anne 36 haftada böyleyim 39m40 düşünüyorum ben böyleysem son 10 gün kaldı sezeryana
startown @“Minnosbir_Anne”#p20085546Maşallah geçmez gibi geliyor ama hoop bir bakmışsınız son on gün.Rabbim ağız tadı versin 😍