Linakent Selam kızlar 31+4 olduk saçlarımın kendi rengi koyu kumral ben sarıya boyuyorum açıp sizce bir zararı var mı ? Hamile olduğumu öğrendiğimden beri boyamıyorum ve çok kötü gözüküyor sizce ne yapmalıyım?
Rose93 Linakent doktorum 3,5 ay sonra boyayabilirsiniz dedi,ama açıcı falan nasıl olur bilmiyorum saçlarım koyu kahve sadece beyaz kapatmak için dip boya düşünüyorum onunda doğuma 1-2 hafta kala yaparim
H-atun Linakent az kalmış aslında o sarılarımı kendi renginize boyasanız dibinizede değmez😅bende hiç anlmam hiç boyamadım ama kestirmeye bile korkuyorum bir bunu kıramadın batıllıkta😂
CansuDRY Linakent Açıcı kullanacaksanız, evet çok zararlı. (Dibine değse de değmese de. Kokusu yeter.) İllaki boyayacaksanız amonyaksız, peroksitsiz bir şey kullanın bari.
Hlt-seyma21 Diplerine değdirmeden yapılabilir demişlerdi bana da ama yaptıramadım üşendim doğunca artık
Linakent Hlt-seyma21 hahahahaha bende üşeniyorum ama 8 ay oldu rezil gözüküyor kendimi de kötü bakımsız hissediyorum artık açıcı olmadan nasıl boyarım bilmiyorum muhakkak turuncu olur dipleri
Linakent Askiletotomsu saçın dibine açıcı gelmediği için yaptırabilirsin kuzum hiç sorun olmaz öyle olsa bende yaptırırım ama benim sorunum direk diplerimde eminde olamıyorum şimdi boya okey de açıcı kimyasal sonuçta
Ynme Askiletotomsu Benim doktorum saçlarını artık boyayabilirsin ama öyle ombre filan yaptırma saatlerce dedi. Organik boya ile beyaz kapamadan bahsediyorlar ombre önermiyorlar maalesef
Linakent Askiletotomsu ben 3 haftalık hamileyken açıp boyatmıştım bişey olmamıştı (hamile olduğumu bilmiyordum) bir sorun olmaz sanırım ya
Askiletotomsu Linakent bence de bişey olmaz Boyat şimdi de Benim haftamda olsan endisende haklısın Zaten ilk üç ay tutunmaya çalışıyor derim ama anlaşılan sonlara da dogrusun 31+4 Neden tereddut ediyorsun
Askiletotomsu Linakent doğuma girerjen ipek kirpik taktir bari O da iyi hissettirir kendini Kirpiklerin uzun değilse, belirgin değilse eğer Ben ipek kirpik taktıracağım ♥️ Saçı da 4.ayda boyarim zaten
Linakent Askiletotomsu kirpiklerim uzun ama rimel sürünce çıkartamıyorum yara oluyor göz kenarlarım o yüzden taktırmayı düşünüyorum çok güzel duruyor ✨
Linakent H-atun 26 yaşındayım 15 16 yaşımdan beri sürekli sarı kullandım bi ara kendi rengine boyadım 2 gün sonra ağlaya ağlaya kuaföre gittim sarı yaptım keşke alışabilsem 😅 ben boyadım da kestim de asla inanmıyorum öyle şeylere yok 12 sonra banyo yapma yok saçını kesme aman tırnağını elleme kesme ölürüm bakımsızlıktan 😅
Askiletotomsu Linakent cokkkk ♥️ bana 1d yakışıyor 2d yoğun takma kirpik gbi oluyor. Boyutları iyi seç♥️