Durunbigeldim Btlbtl27 evet hamilelik boyunca bunu düşünüp ağda yapamadan doğuma giden ben🥲kızlar bunları düşünmeyin o an takmıyorsunuz zaten
babygeldi Sanki doktora giden herkesin ki çok güzelde bize mi dikkat edicek eminim 1 saniye aklına bile gelmez kasma boşver neler neler görmüştür onlar😂
Deletedmom62627 papatya981 alttan muayene edilirken kimse orana bakmıyo ki. Örtü örtüyolar bakmadan sokuyolar ya makine ya da iki parmak. 200 kere falan alttan muayene olmuş biri olarak söylüyorum rahat ol 😁
papatya981 Deletedmom62627 ay bilmiyorum ya utaniyorum herkes çok kısa diyor ama insanin başına gelmeyince bilmiyor ya öyle birşey 🙈
Semanurozgan Btlbtl27 Ahhh Ahhh bu konuda beni kimse anlamıyor varmış benim gibi biri sezeryan olucam ama kendimi bildim bileli genital bölgem ve koltuk altim kap kara doğumdan sonra doktora gidicem hatta o derece stres yaptım kendime
startown Btlbtl27 Kız o sancıda ağrıda aklına kararma fln gelmez korkma.Birde istersede kapkara olsun kime ne.Kimler nelerle gidiyorda doğuma hiç utanmıyor.
burcuacrr Melekk12 hamilelikte fazla salgılanan östrojenden dolayı genital bölge gogus koltuk altları vs kararabilir. Bana da oldu.
Bernako SayeMom bence kişinin ten rengiylede biraz alakalı bende kararma hiç olmadı süt giib kızım çünkü 😂😂
fenperest Btlbtl27 amaaann herkes yasiyor bunu, ve ustelik dr lar ne cesitler goruyor. Allah kafaya takacak baska dert vermesin.
Seymaa30 SayeMom hamilelikteki hormonlarla ilgili bir durum kiminin koltukaltı kimininse genital bu şekilde oluyor ama her hamilede olucak diye bişey yok