papatya981 Btlbtl27 ayy ben her türlü utanıyorum 30+3 oldum alttan muayeneyi düşünüp düşünüp kendimi strese sokuyorum 😐
UmutsuzPolyanna Btlbtl27 olaya şöyle bakıyorum benimkinin aynısından herkeste var hatta belki daha fenası vardır diye avunuyorum kdkdj🤣
Melekk12 Btlbtl27 ay neler neler vardır simdi kararması mi utandıracak seni YouTube dan normal doğum izledim bi keresinde anam vajina değil sanarsın kara kalem sanatı o nasil bisey diyorum bebeğin vücuduna yazık dedim ordan geçti garibim 🤣🤣🤣
Askpare Btlbtl27 daha dün alttan baktı siğilden şüphe ediodm die hiçte kasmadm onlar biliyor ztn kararmanın neyden kaynaklandığını 😂
Deletedmom62627 papatya981 alttan muayene edilirken kimse orana bakmıyo ki. Örtü örtüyolar bakmadan sokuyolar ya makine ya da iki parmak. 200 kere falan alttan muayene olmuş biri olarak söylüyorum rahat ol 😁
Dilan4731 Boncugummmm cnm normal deyil mi sürekli kapalı bacak arasında bide e insan yürüyor terliıyor normaldir cnm
SayeMom Acaba bu durum sık iliskiden mi kaynaklidir? 24 yasındayım 10 aylık evliyim henuz oyle birseyim yok hani eğer öyle ise bileyim diye soruyorum neden olur yani 🤷🏼♀️
Azrasuuu SayeMom hamilelikte hormonların yükselmesiyle beraber kararmalar oluyor sonra geçiyor göğüs uçlarında aynı sekilde kararabiliyor.. herkeste oluyor ya i sıkılmaya gerek yok 🤭
Bernako SayeMom bence kişinin ten rengiylede biraz alakalı bende kararma hiç olmadı süt giib kızım çünkü 😂😂
Askpare Melekk12 kız hamilelikte hormonlatdan göğüs ucu ve genital bölge kararması oluyormuş sonra geçiyor utancak bişry değik bu yüzden
burcuacrr Melekk12 hamilelikte fazla salgılanan östrojenden dolayı genital bölge gogus koltuk altları vs kararabilir. Bana da oldu.
Ayaz2016alya2022 Btlbtl27 ilkimde gebeliğinde doktorum erkektı utanıyorumdum suan ki kadın diyorumki niye utanayım normal bir durum hamilesin kadın erkek farketmez utanmayın