Kvser canım benim neden olamayasın bak ben sana kendimi anlatayım 1 yıllık evliydim olmuyordu ilk zamandan beri istediğimiz halde olmadı doktora gittik bir gün bişi yok iki gün bişi yok eşimden test istedi ertesi gün kadının surat düştü ne oldu dedim bişi mi var dedim siz Bi üroloji yle görüşün dedi korktum.. bide dedi ki bana eşinin yüzüne söyleme. neyi bile diyemedim kaldım öyle siizn çocuğunuz olmaz dediler yüzde bir ihtimal dediler doktorlar.. sağa sola yazdım instagram dan doktorlara tabi döndü doktorımız Allah razı olsun gittik evet dedi nor mal olmaz ama bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor.. Tüp bebek olur.. Haydaa tüp bebek mi nasıl olacak ne olacak bu işin altından nasıl kalkacağız derken çok şükür rabbime 9 gün kaldı oğlunuzu kucağımıza almaya sağlıkla 🤲🤲 dua et bol bol rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutma.. O doktorların olmaz yüzde bir ihtimal dediği anlar gözümün önünden hala gitmez ve hala kulaklarımda çınlar da ağlarım 😔 rabbim büyük ben dua edicem size doğum anında adınızı söyleyin de kaydedeyim kağıda 🤲🤲🤲