Kvser asraca hepsine bakıldı hormonlara kan değerlerime herşey çok güzel çıktı adetim de düzenlidir PCo Pcos vs yok dedi doktor herşey güzel dedi biraz fazla streslisin dedi
asraca Kvser benimde öyleydi clomen verdi hamile kaldım 🥰 ama ek vitamin önemli kim ne derse desin günlük alınmalı yada çok detaylı araştırma ister b12 eksikliğinde bile kalınmıyor
Mavi87 Kvser probleminiz yoksa eğer vakti vardır. Bizimde sorun yoktu ne zaman ki ben amaan ne yapayım ya hayırlısı dedim bikaç ay sonra hamile olduğumu öğrendik.
Kvser Mavi87 hiç bir sorunumuz yok ikimizinde doktor çok stres yapıyorsun dedi hatta bu aceleniz nedir falan diyip güldü . Bende artık o raddeye geldim olursa olur kafasına girmek üzereyim .
Kvser Gozdeonay evet çok stresliyim nasıl kafamdan atacam sen nasıl bala çıktın bununla 🥺ben unutuyorum tam sosyal medya karşıma cıkıyor tekrar hüzün sarıyor beni düşünüyorum . Sen nasıl unuttun peki
Gozdeonay Kvser canım geç gördüm kusura bakma üzerine çok yorum gelmiş suan okuyamadım ama dua şükür sabır herkes ve doktor stres kaynaklı dediği için inan 15 çifte yakin vardi bizden sonra evlenip doğum yapan bizde çok istedik dertlendim ama stresi de duayla bıraktık şükür ki başka bir sebebimiz rahatsızlığınız yok diyeceksin bu bile rahatlamaya yeter rabbim vereceği zamanı bilir içini rahat tut lütfen seni çok iyi anlıyorum ❤
Narmina95 Ben 5yıl bekledim neler yaşadım😔Ama cook şükür Rabbim dualarımı kabul etti.Seninde olucak Sadece kafanı rahatlat hiç düşünme bana herkes diyordu stres yapma unut aklından cıkar .Tam herşeyi aklımdan cıkardım unuttum Bi baktm hamileyim☺️
Kvser Narmina95 peki 5 yıl olmamasından neden tek stresliydi sizde canım . Çok şükür rabbime nasip etmiş 🤲🏻🥰 inşallah bende beynimden atabilirim
Bfduam Kvser canım inş olacaksın tabi. Burda 10 yıl sonra anne olanlar yazıyor, seninde güzel haberlerini alacağız inş. Bu iş nasip tamamen, ne zamansa vakti o zaman geliyor
Patito__ Kvser yani yumrtlama gnlernz 1-2 oynayip o civrdaysa zaten gerek yk duzenli iliski varsa hichic gerk yk sitrese grmenizde kotu en iisi yapmamak Hersyin vakti zamani var 1 yili gecerse rahim filmi oneririm ondada sorn yksa zaten nasibi beklemek gerek
Kvser Patito__ düzenli ilişkim var stres etkiliyor diye düşünüyorum. 1 yıl olmasına az bir zaman kaldı olmadı rahim filmi çektirecek . İnşallah gerek kalmaz
Narmina95 Bfduam Troid Den dolayı 3defa düşük oldu bende.En son işte 3cüye hamile olduğumda buldular Tsh-mın yüksek olduğunu İlaçla tedavi oldum 1yıldır hiç hamile kalamıyordum Ondan sonra kendi kendime dedim heralde olmiycak artık Benm cocugum.Ama Rabbim Herşeyin bir zamanı var o isteyince herşey oluyor🤲🏻
Kvser Narmina95 benim hormonlarım gayet güzel çıktı değerlerim işte yumurtalarım çok şükür eşiminde değerleri çok güzel . İşte stres yapıp beynimden atamıyorum 🥺
Bfduam Narmina95 büyük geçmiş olsun canım zor badireler yaşamışsın. TSH düşüğe bile yol açıyormuş, sıkıntı. Cennette bekleyen meleklerin var annesi🤲 Rabb’im bu yavrunuzu tüm yavrularla beraber bağışlasın 🤲
Patito__ Kvser sitres etkiliyor tbiki sonucta sitrs ve mtluluk salgilayan hormonlrmz da hersyi tetikliyor insallah gerek kalmaz cnm
Narmina95 Kvser olucak inşAllah hiç canını sıkma ben evde otura otura yedm bitirdm kendimi .Kendime dedm yok böyle oliycak nermin kendine gel Kendime güzel bir iş buldum çalışmaya başladım Herşeyi kafamdan attım zaten kafada bitircen.Rabbim isteyen herkese versin🤲🏻
Nilufar_1996 Kvser strese girme canım vakti zamanında nasip eder benimde benden sonra evlenen arkadaşlarım doğurdu bile. Hiç beklemediğin anda hayırlısıyla olur inşallah sabır…
Kvser Narmina95 bende evdeyim sürekli ve tanımadığım bir yere geldim kilo aldım . Sürekli evdeyim kimse yok çevremde 🥺 otur düşün düşün dur inşallah bende iş bakayım diyorum bakalım artık
Narmina95 Kvser bence cok iyi gelir sana Çalışmak kafan dağılır aklından cıkarırsın ☺️Üzülme canını sıkma Vardır Rabbimin bir bildiyi 🤲🏻