Clementinee damlaakgn benimde kaburgamım altında ayakları 😅 Hanımefendi oturtmuyor bile sopa yutmuş gibi oturmak zorunda kalıyorum
Yalcnnaysgll damlaakgn göğüs altım boş karnım aşağıda duruyo görenlerde düşmüş karnın dedi baktım gerçekten öyle
Clementinee Yalcnnaysgll Eşim artık alıştı Bir tane bacakların arasına Bir tane sarılman için Bir tanede beline sırtına destek Tamam uyu hadi .. Tabii ben uyuyana kadar o 4. 5. Rüyasında😂😂
seddkilic05 Sedadukan bende gece tuvalete bi kalktım karnım sağa doğru yamuk megerse canım oğlum orda toplanmış uyuyor 😂😂😂😂
Oznurkk Yalcnnaysgll 34+0 dayız çok şükür burun tıkanıklığından ve gece çok tuvalete kalkmaktan başka bir sorunumuz yok 🤲🏻
swetty_18 Clementinee benımde aynisi oluyor hatta bugun işteyken o kadar sertleşti ki normal mı dıye çok kafama taktım akşamına buna denk gelmek iyi oldu😁
Kelebekim Btl2652 Yalcnnaysgll 35 haftadayım, sadece 6 kilo almama rağmen geceleri çok zorlanıyorum artık. Yatmak, uyumak işkenceye dönüşüyor.
Btl2652 Kelebekim ay Cnm sdce geceleri zorlansam iyi , sbah akşam farketmıyr artık 😥 gttıkçe agırlaşan zorlsşan bır hayatım var her gece aglayarak yatıyrm 😥Allah hepimizi bironce kurtarsın ınslh 😔