Berrafiliz Ezgicck bizim de 14 Temmuz görünüyor. Çevremde hiç yengeç Burcu yok nedir en belirgin özelliği 😂
Handekrkr Berrafiliz ay ard arda doğuracagız valla 😂😂 yegeç burcu merhametli , ailesine düşkün , sevgici bir karakterde olur.
AselLinaMom Elifhi5 15+6 dan selamlarrrr bizde 3 gün önce öğrendik cinsiyetimizi bi değişiklik olmazsa kızımız oluyor 🤩🤩🤲🏻🤲🏻
AselLinaMom Elifhi5 detaylı ultrason çok pahalı ya ben şimdi baktım fiyatlara 500 600 yazıyordu sen nerde yaptırıyorsun canım
ipekveannesi Elifhi5 bu gece itibariyle 15 haftalık olduk çok şükür 😍 herşey güzel gidiyor bulantılar bitti
Elifhi5 AselLinaMom ben 4 yıl önce ogluma yaptırmıştım 350 tlye çiftehavuzlar bagdat cad. Mehmet uludoğana çok memnun kalmıştım şimdide 700müş ama sürekli test yaptırmaktansa dogru düzgün bakılıyor en ince ayrıntıya kadar bide tam yüzünün resmini veriyor😍😍
ipekveannesi Elifhi5 Aynenn hele birde 2.bebek olunca insan temelli birseu anlamıyor büyüğüne koşturmaktan insan karnındakini unutuyor 😅
Asibel Elifhi5 12.haftada kız dendi 2 gün önce tam 15.de yine kız dendi ama hala erkek hissediyorum 😂 kocam kız istiyor çok ondan tersi olacak diye düşünüyorum galiba 🐣
Asibel Handekrkr valla bilmiyorum Çarşamba tekrar randevum var bakalım o zaman ne diyecekler😂 ama ben detaylıya kadar kesin olarak bakmam 😬
Handekrkr Asibel bende 17 haftalıkken kontrole gidicem tekrar soracağım doktora 😀 sonra zaten detaylı ultrason olacak