Yauwjsjs5 Handekrkr inşallah bebeğim ilk gebeligim tedirgin oluyorum icimi rahatlattin sukur cok sagol sag saglim bebeklerimizi aliriz insallah kucacagimiza hepimizzz allahin izniyle
Merveburaq Handekrkr Aynen öyle mutluyum ki anlatamam kucağıma alicagim günü bekliyorum minnacık elleriyle tutucak beni emziriken gözlerimin içine bakicak şimdiden duygulaniyorum sanırım çok sulu gözlü oldum ben
Handekrkr Merveburaq bugun bende öyleyim 🥰🥰 saglıkla gelsin diye dua ediyorum sürekli .ama bana zaman geçmiyormuş gibi geliyor .10 gün sonra tam 4 ay bitiyor .5.ayımıza giriyoruz 🥰 20 den sonra zaten yolu yarılamıs olacagız neredeyse 🙏🏼
Merveburaq Handekrkr Mansllah sağlıkla gelsinler banada 3bucuk ay çabuk gecdi aslında düşük tehlikem felan vardı bir sürü iyne ilaç kusmalar uyumalar aslında sikintiliydi korona olduk felan su bir kaç gün dedim ne çabuk geçmiş 3bucuk ay umarım doya doya anlarim hamileliğin tadını
Handekrkr Merveburaq insallah saglıkla devam edecegiz bu yolculugumuza 🙏🏼 Geri de kalsın sıkıntılar.Bende hastanede yatarak agır corona tedavisi oldum .5 gün oksijene baglandım nefes alamadım .o süreçte cok korktum bebegime bişey olacak diye ama çok şükür rabbime bana güç verdi toparladım 🙏🏼🙏🏼🧿
Handekrkr Tahmini doğumlar ne zaman görünüyor hanımlar ? Benim 40.hafta üzerinden sayarsak 11 temmuz 😂 yengec burcu bir bebe olacak 🐥
seymosh Handekrkr benimde 10 15 temmuz arası zaten sezeryan olacagı için 11 temmuzda alırız dedi dr um😊
Ezgicck Handekrkr tahminen 13 temmuz gözüküyor benimde biz anne baba yengeçiz zaten bide yengeç bebek geliyor 😂
Handekrkr seymosh niye direkt sezeryan dedin canım ? Sen mi istiyorsun , doktorun mu söyledi 😃 tırstım bak şimdi .
Handekrkr Elifhi5 hımmm anladım canım , zaten 40 .haftada doğan nadir oluyormus .36-37 den sonra doktor alalım veya bekleyelim diyormus ;) bakalım nasıl olacak bizimde .normal veya sezeryan merak ediyorum
Elifhi5 Handekrkr normal dogumu bekliolar sezaryenda genelde 38 hafta hayırlısı olsun bana göre normal doğum zor geliyor sezaryen daha kolay sanki😂
Ezgicck Elifhi5 çok şükür canım rahat geçiyor başından beri sadece uyku isteğim çok var o kadar 15 +4 oldum hala uyku geçmedi 😂
Berrafiliz Ezgicck bizim de 14 Temmuz görünüyor. Çevremde hiç yengeç Burcu yok nedir en belirgin özelliği 😂