nzngk Zeytinburnun Avrasya Hospital Tamer bey’e gidiyorum 😌 kardeşimi de o doğurttu 🙈 Gerçekten çok iyi ilgili ve nazik bi hoca ☺
Eymen18 [bilinmeyen] doğum ücretlerini biliyor musun avrasya hospitalda ben aradım ogrenemedm dr değiştirmek istiyorum cunku
Eymen18 [bilinmeyen] benim bel fıtığım var zorunlu sezeryan olmak zorundayım ama drum beyin cerrahinin dru karar verecek dedi ama eğer normal dogum yapar derse kendi isteğimle sezeryan olursam 4000 dendi o yüzden hastane araştırıyorum
Eymen18 [bilinmeyen] drunun ismi ne peki canım bel fıtığı hastasiyim bide düşün bacak uyuşuyor dr bel fıtığı başlamış dedi sol tarafta yine de 4000 dio normal olur dio dr
Gizemyd humaninannesi61 Merhabalar bende o hastaneye gidiyorum hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz ?
Edos Ayselcnt Belemirnisa muayene ücreti 65 tl. Doktorum didem korucu sizin doktorunuz kim. Ben memnunum güler yüzlü bir bayan
Ayselcnt Edos bende 1 kere gittim didem hanıma gerçekten iyi bir bayan.. Son muayenemde mecburiyetten Ayşe hanıma gittim ama oda çok iyi bir doktor.. İkisinide sevdim..
humaninannesi61 Zhdsngz Ya tam hatırlamıyorum ama biz tanıdığımız var diye indirim aldık. 2bin küsür sanırım normal. Zorunlu sezaryen 3bin.