Sehermhc Busratrk 2. Gebeligimde de burda doğum yaptım direk doğuma gelirsen gayet iyi özel odan var doğum sonrası yanında refakatçn var ama sıkıntılı olursa su azalması yada başka sorun burda kalırsan biraz sıkıntı
Miraz Sehermhc cinsiyet tahmini nasıl tutuyor mu bana 13 haftada /50 kız dedi şuan da doktor yüzde 80 erkek diyor
nazende_kara Filizz123 bende ilk İlknur hanıma gittim 8 haftalikmis o zaman bir ay sonra gel dedi ama kafam karıştı benim de çok ilgili gibi gelmedi bana bu kez randevuyu başkasına alsam sıkıntı olur mu başladığım doktorla devam etmek zorunda mıyım…ayy ilk gebeliğim kusuruma bakmayın biraz acemiyim🤭 bı de ilk gebeligimde düşük olunca bundan biraz endişelendim açıkçası kafam karıştı… Teşekkür ederim size de ilginiz için
Filizz123 nazende_kara yoo hayır değiştireblrsnzz daha yeniymiş hem özelde olsa insanlar doktor değişikliği yapablir bence
beren4097 taninmayananne Evet geçen sene falan geldi sanırım. Doğum yapacağım gün acilde nöbetçiydi. Beni ilk kez o çatı muayenesi yaptı aşırı destek verdi. Genç ve tatlı bir bayan
Merve_0438 taninmayananne evet şehir hastanesinin sayfasinda kadın doğum çalışma programı var tüm Dr ve çalışma günlerini de goruntuleye bilirsiniz
Beyzan738 Sevdapl Bnde fakültede doğum yapcm ozeldeki doktorm orayı önerdi .. nasıl sizce doğum için ??
beren4097 Beyzan738 Arkadaşım orada doğum yaptı ikiz gebelikti. Memnun kaldı ama o cüzi bi miktar ödedi Prof. Girdi doğumuna
Sevdapl Beyzan738 çok iyi bir yer. Eğer Kayseri de olsam özele gitmez ben de orada doğururdum. Sezeryana karşılar.
beren4097 nazende_kara İlk doğumum orda oldu, kontollerim vs hep oraya gittim. Şimdi ikinci gebeliğim yine oraya gidiyorum. Sorularınızı cevaplayabilirim. Doktor olarak Cevat Rıfat Cündübey, Ayşe Gürler Parlar, Şeyma Dağlıtuncezdi Çam bunlar çok ilgililer.
nazende_kara beren4097 Ben değişmek istiyorum valla ilk gittiğimde 7 haftalikmis bebeğim keseyi gördü bebegimi gördü çok şükür kalp atışları da var dedi ama dinletmedi şehir Hastanesi’nde dinletmiyorlar mi kalp sesini hiç duyamadım henüz 😔
beren4097 nazende_kara Cevat Bey de Ayşe hanım da bana dinletmişti. Özellikle Ayşe hanım Acıbademden gelme ben ultrason cihazı çok daha iyi, en son iki hafta kadar önce muayenesine gittiğimde bebeğimin cinsiyetini bana söylemek için bayağı bir inceledi. Oğlum olacağını söyleyip bebeğin hem kendi hem de cinsel organının resmini verdi. Cevat Bey de çok iyi fakat en son gittiğimde ultrason cihazı bozulduğu için hiç net olamayan bir resim verdi ama gayet ilgiliydi bunlardan birisine randevu alabilirsin şu an kaç haftalık oldu bebiş?
beren4097 Busratrk Cevat bey 4 ay önce falan muayenesine gittiğimde dördüzlerin doğumuna girmişti. Alanında başarılı doktorlardan birisi bence
nazende_kara beren4097 Su an 9 olduk ablası kalp sesini hiç duyamadım inşallah iyidir çok merak ediyorum
beren4097 nazende_kara İsterseniz 11 12. Hafta gibi randevu alın, hem ikili tarama da yaptırırsınız gitmişken. Doktora söylerseniz dinletir hiç duymadım merak ediyorum diyin çekinmeyin ☺️ Mhrs uygulaması indirin telefonunuza her gün saat 16.00 da randevular yenileniyor ya da gece 12 den sonra. Şimdiden takip ederseniz randevuyu kolaylıkla alabilirsiniz☺️