Eleonora Deletedmom4548454 inan hiç aklima gelmemisti gerçekten çok iyi fikir oldu benim için canim en iyiside dogal bir sey olmasi çok tesekkür ederim 🥰♥️
Eleonora Bukiiiiiiii bilmiyorum canim doktorum hic birin tavsiye etmiyorum dedi🙄 aslinda bir kac kizdan duymustum o jeli ama doktor olmaz dedi🤷🏻♀️
Eleonora Cansusahinn onun mantar yaptigini duymustum canim oyle bir sorunun oldu mu peki? InshAllah saglikla kucagina alirsin bebisini🥰🤲🏻
Cansusahinn Eleonora amin canım hayır bir sıkıntı olmadı saf zeytinyağı sonuçta çok eskiler kullanırmış bu yöntemi korkulan birşey yok yani
iki_minik_annesi Eleonora dalin almistik igrenc koktu bize 😁onun disinda bi sikiti yaparmi bilmiyorum
Eleonora iki_minik_annesi 😁😁. Artik favorim hindistan cevizi yagi oldu canim hem dogal olmasi cok iyi. Fikrin için tesekkür ederim 🥰♥️
Turkerg Biz de bebek yagi kullaniyoruz. Bende meger kuruluk varmis ben bunu dogumdan sonra ogrendim muayenede doktor soyledi. Onceden bu kadar aciyi normal sanirdim, megersem cile cekmisim.