Ozlem4353 İstanbul Anadolu yakasında özel ayrıntılı ultrason ıcın doktor ve hastane gidenlerden çok iyiydi dıyen varsa yardımcı olabılır mı? acil gitmem lazım ama istanbul da yenı taşındım bı bılgım yok nereye gitsem düşünüyorum öyle 🤦🏻♀️😔
Mbusra97 Ozlem4353 uskudar panason tavsiye ederim foto ve cd veriyor detayli bir sekilde anlatiyor 1 bucuk saat surdu
esrashnn Merveii alttan da muayene ediliyor mu acaba ben öyle bir şey okumuştum hem ultrason bakıp hem öyle muayene ediliyor diye yazıyordu ona göre hazırlıklı gitmek istiyorum 🙄
uyanancirkiin Merveii randevuyu ne zaman almak gerekiyor yoğunluk var mı? Bide ücretini yazabilir misiniz
Merveii Ozlem4353 özel muayenehanesinde bakıyor. CD vermiyor ama videoya alabiliyorsunuz.1 tane renkli foto veriyor bi de organlarinin resimlerini küçük siyah beyaz veriyor. 380 tl ücreti
Ozlem4353 Mbusra97 ben de panason dan randevu aldım ılgısı filan nasıldı doktorun Bülent adı sana da mı o baktı acaba
Merveii uyanancirkiin ben 2 hafta önce aramıştım. Bayağı yoğun kendisi. 380tlydi 2 gün önce gittigimde
uyanancirkiin Merveii rica etsem telefon numarasını silmediyseniz eğer verebilir misiniz internette zeynep kamil çıkıyor ümraniyedeki muayenesinin iletişim bilgilerini bulamadım
dilaradoyan Mbusra97 siz randevunuzu ne zaman almıştınız? Bana da aynı fiyatı söyledi ama randevu alma zamanına göre mi fiyat fark ediyo anlayamadım
Merveii dilaradoyan ben ocağın 9u gibi olusturmustum randevuyu. O yüzden olabilir. Sonradan zamlandi demek ki