hayat_23 Busealtnl Amin, Allah razı olsun kuzum. Aynı şeyleri yaşamışız bir nevi insalah bende 32 hafta olurum diyim 😀🧿❣🤲
hayat_23 La_Liberte evet kuzum ama içten sevinemiyorum korkum var 😐 Dua et inşallah pazartesi güzel haberler gelir. Hissetiklerinde yanılmadın🌸 Darısı herkese içinde de sana
La_Liberte hayat_23 inşallah çok güzel haberler alırsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Senin için dua edeceğim 💋🥰
hayat_23 Pemberuya bende manevi olarak Allaha çok yöneldim kuzum. DuanNamaz vs. İnşallah en iyisi olduğundandır. Darısı size ve bekleyen herkese olsun .
hayat_23 Unlukacar gec dollenmede adetten sonra sonuç çıkıyor diye biliyorum kuzum. Senin kaç gun vardı 🌸
Happymami hayat_23 inşallah canım haftaya bugün tekrar gidecem inşallah duyarız çok korkuyorum bakalım 🤲🤲sen kaç haftalık oldun Aynı şeyleri yaşıyoruz Rabb’im bir daha aynı acıları yaşatmasın inşallah 🤲♥️
Unlukacar hayat_23 benim 6 gün vardı bazen değer düşük çıkabiliyor geç döllenmeden dolayı ben ovulasyon testi kullandığım için tam yumurtlama günümde olmuştu canım