ressamistanne Gulcandnrts ben 12. Haftadan belki 15. Haftaya kadar 1 2 paket ekşiden tatlıya dönen jelibonlardan yedim hep
QueenMommy Her canının çektiğini buraya yazılırsa Ooo postlara bakıyorum aşalardada aynı şeyler sorulmuş 😂😂
Handekrkr Abartmamak şartı ile tabiki yiyebilirsin canım benim , sadece sürekli paket gıda tüketme yeterli .bende canım cektiginde yiyorum ama sürekli veya her gün değil .Kendini bilmen burada mesele 🥰
Gulcandnrts Handekrkr herkes senin gibi düşünceli değil maalesef iğrenç kalp kırıcı insanlar çok fazla cahil insanlara destek olunması gereken yerde
miyopmom Gulcandnrts kokorec veya midye dusundum ama ye yani az ye nefsini korelt ben mesela cips canim cekiyordu yedikten sonra migdem bulaniyordu o yuzden yiyesim gelmiyor Allahtan 😅
Zehra9616 Deletedmom623737 anam baskidami hissetmiyon ben 3 5 lokma alim hemen tikaniom direnio assagidan hemen beba ahahahh😂
Poyrazin_annesi Ne var kı onları yemekte 😂 bn neler neler yedım. Midye kokoreç sakatat salam sosis cips cıkolata ooo oo 😂
SerraveAnnesii Ben daha sabah kızartma yedim 😂 şu an formda gezerken jelibom yiyorum 😂 ne olcak sanki canımın istediğinden yiyorum yani az 😂