Gulcandnrts Uzun zamandır yemiyorum 12 hafta olduk ama canım çok istiyor 1 patates iki jelibon ne yapılmaliyim kızlar 😊
Aysglllll Gulcandnrts arada sırada yemekten bırsey olmaz yıyın nefis cekıyor sonucta. Valla ben dogum yapalı bır sene olcak hamıleyken herseyden yedım abartmayacak sekılde coksukur bırseyde olmadı
Zehra9616 Gulcandnrts boyle seyleri sormak yerine yiyin anam yiyin ne istiyosa caniniz yiyin ilerde mideniz kuculucek yiyemiceksiniz sirf nefes alamadiginiz icin🤣
Firu123 anonimgelin bende ya cipsi olsun çikolata olsun hatta midye olsun yiyorum valla suan 33+2 günlüğüz
mmihri Bence canın çok çekiyorsa ye ben hiç bişeyden kısmadım kendimi açıkçası 😅 he ama çok yemiyorum daha kısıtlı nefsim yatışsın diye
Sumiire Zehra9616 kız ilerisi nekadar ileri 26 haftaya girdim yiyom yedikten sonra nefes alamıyorum yediğimede pişman oluyorum şimdiden boyleysem 30. Haftalarda nolcek
Deletedmom623737 Zehra9616 34 haftayım ne zaman küçülür tahmini midem hiç küçülecek giibi değilde hahahah
MTugba Gulcandnrts ben her saat patates kızartması yemek istiyorum :( yağlı olduğu için dikkat ediyorum
Gulcandnrts MTugba bende bu yüzden sordum ama herkes o kadar iğrenç şeyler yazmış ki kalp kırmak tan başka bişe değil sonuçta zararlı yani 😒
Zehra9616 Sumiire 33 olcam yarin salata ve sudan baska bisi gitmiyo mideme bide maden suyu oda fazlaligi sindiriyim die iyi dusun 🤣🤣
Defne2018 Gulcandnrts ben her hafta sonu patetes kızartıyom yiyorum 33 haftalıgım bi sorun olmadı helibon yine aynı yeriz yani kızımla arada bi neden yemekten korkuyosunuz bu kadar anlamıyorum ayarını sabit tutun o kadar
Gulcandnrts QueenMommy çok komiksin ve kalp kırıcı ilk çocuğum ve bir çocuk için yaşım ufak ve daha yeniyiz akıl almak için sordum ne var bunda saygısızlık yapma lütfen.
Zehra9616 Deletedmom623737 anam baskidami hissetmiyon ben 3 5 lokma alim hemen tikaniom direnio assagidan hemen beba ahahahh😂