Banuc Gizmo55 Kan testi ver sağlık ocağında bile bekleyemedm ertesi gün çıkmasını hemen özele gittim yarım saat içinde cikiyor
sanslibiranne Bfduam planlı gebelik olduğu için belirtim yoktu, erken gebelik testiyle deneyeyim dedim hamile çıktım, 4 gün bekledim 4 gün sonra tekrar test yaptım çizgi rengi koyulmasında kan verdim ve kanda da çıktı. Sanır çok önemli kendini strese sokma.
turefb Gizmo55 benimki 3 hafta sonunda çıktı testte, adet günümden 1 hafta sonra hastaneye gittim kan verdim bişey çıkmadı, ama meğer hamileymişim anlamadım ben de nasıl oldu😅
Htc_31 Kızlar şimdi 8 gün var adetime yarın 7 ye düşecek erken gebelik testim var yapsam yinede çıkar mı 2 yaşında kızım var ilk gebeliğimde 4 gün önce normal test yapmıştım çıkmıştı
Mery5607 Ben 6 haftalıkken öğrendim 🤦🏼♀️🤭 doğum kontrol hapı kullanıyordum bırakmıştım adetlerim düzensizdi anlayamıyordum ama her ay yapıyordum 3 adet gördüm 4. Gelmeden belirtiler başladı test yaptım öğrendim😍😍
Blg001 Smv merhaba Bende adetim den 7 gün once öğrendim erken gebelik testi ile tanı sonrada hemn kan verdim smdi 5 aylık olduk🥰
Hatice1302 Ben ilk dogumumu 4 yil once yaptim cocugumun biraz büyümesini bekledik sonra da cocugum kardesim olsun dedi oglum 3 yasina kadar korunduk 1 yildir korunmuyordum suan 4 ayim bitecek 5 aya girecem insallah 🤰🏼👼❤🙏
[silindi] Sevaalllll ben adetime 3 gün var bugün yaptım net bir şekilde negatif çıktı yani hamilelik yoktur galiba sizce de öyle mi