Gizmo55 kocagoz8 yaptım canım çok hafif silik çizgi çıktı gözle görünüyor ama fotoda belli değil ne olcak şimdi 😂
kocagoz8 Gizmo55 ben 3 gün önce kan testiyle öğrendim. 4.2 idi. Ertesi gün tekrarladım 16.58 e yükselmiş.
Tutkuuuu Bfduam anlamadım canım ama adetim gecikmeden yaptım testi şans eseri oldu annemin zorlamasıyla ama ikinci çizgi çok silikti, kan testi yaptırdık
elifsk03 Gizmo55 benim adetime 6 gün vardı ben anladım hamile olduğumu cunku bir seyler ters gidiyordu 4 gün kala test yaptım pozitif cıktı :)
Gizmo55 Kızlarrrrrrr 🥳🥳🥳🥳 test yaptımmm çok hafiften silik çizgi varrr 🥺🥺🥺sorduklarımda evet var diyo sizce kan mı veriyim testi yarın tekrarlıyim miiii 🤔🤔🤔
Zuleyhakazan Gizmo55 sağlık ocagina idrar testi ver hemen çıkıyor canım benimde oyleydi ben yok diye çöpe atmistim eşim kızdı hemen sağlık ocağına gittim orda idrar testi verdim hemen çıktı
Banuc Gizmo55 Kan testi ver sağlık ocağında bile bekleyemedm ertesi gün çıkmasını hemen özele gittim yarım saat içinde cikiyor
Zuleyhakazan Bfduam vallaha yapmazdım canım 😂😂😂 çünkü ben tahmin etmistim göğüs uclarim koyulaştı sık sık tuvalete gitmeye başladim kaynanam benden daha heyecanlı olduğu için onun şeyine yapmıştım 🤭
Gizmo55 Zuleyhakazan Aşırı hayali bir çizgi değil mi bana mı öyle geliyor bakın foto ekliyorum https://imgyukle.com/i/oqApZ8
Zuleyhakazan Gizmo55 çok küçük oldugun dan canım o öyle bendede oyleydi sen bı sağlık ocagina git idrar testi ver canım emin ol çıkar
Esrbayr Gizmo55 benim bir gün gecikti erken gebelik testi yaptım. Saniyeler içinde pozitif çıktı çok şükür. İnşallah sizinde hayırlı güzel haberleriniz olur 🙏🏼🙏🏼