Gizmo55 tugbaacng ay o nasıl olmuş öyle 😳 regl bitince mi olmuş üstüne mi görmüşsünüz yoksa merak ettim 🤣
Umran__37 Gizmo55 bence kan ver kan daha etkili idrardan ☺️☺️ idrar testinde bazen cikmiyo kanda cikiyo kan en saglami ben kani verdim hastaneye gittim bi gun sonra degerimde yuksekti direk kesemi gormustum sukur rabbime
Gizmo55 Umran__37 çok şükür ya 🤩 evet biraz dahs gecikme olursa kan vericem varsa çıkar heralde böyle gecikme sonrası 🙄
SevvalAkbass Evet, seni de heyecanla bekliyor olacağım ❤️ 6+2 deyiz, cuma günü kalp atışını duyarız diye bekliyoruz bizde :))Gizmo55
SevvalAkbass Kendini strese sokma, acaba hamile miyim gibi gibi düşünme stres baş düşman, Allahtan hep hayırlısını iste ❤️🧚🏻♂️ Gizmo55
_aren Gizmo55 reglime 5 gün kala erken gebelik testim negatif çıkmıştı 1 gün gecikti normal bi test yaptım pozitif çıktı sonra kan testi o da pozitif ❤️
Beyzayucel36 Gizmo55 normalde 10 gun sonra yapın dıyolar ama bende aynı senın gıbı adet olmam gerkıyodu olmadım hemn test yaptım pozıtıftı 🤣
_kamer Ben düzensiz oluyordum 10 gün geçikti umursamadm çünkü 20 gün geçiktiği oluuordu geceleri başım dönüyordu miğdem bulanıyordu kan testi yaptırdım 17 günün sonunda pozitif çıktı
Bfduam Umran__37 hayırlı olsun yavrunuz:) hissettiren belirtiler neydi? Umran__37 akıntı ne renkli ve idrarda koyuluk, uyku hali, sık idrara çıkma oluyor muydu? Sedasedaeda 4 gün gecikmede çıkamadığında bu arada adet olucakmışsın gibi belirtilerin var mıydı? Sevgi260420 daha öncesinde yapmış mıydın? Ozge_ozge durumumuz aynı.
Burcutasan Gizmo55 adetime 6 gün vardı baş dönmem olduğu için anladım 😄test yaptım silik cıktı kan verdim emin olmak için minik bir kuş 3 haftalık mış
tezecikanne Gizmo55 adetim 6 gün gecikmişti ve bütün adet belirtilerim vardı kafam rahatlasın diye test yaptım tüm adet belirtileri olduğu için negatif olacağından çok emindim ve bi baktım hamileyim 5 haftalıktı öğrendiğimde
suyesili Imasleeper günü gününe aynı olabiliriz ☺️ agustos 15i adetimdi akşamına yaptım test pozitifti 24unde kan verdim
Htc_31 Gizmo55 2 yaşında kızım var adetime 4 gün vardı test yaptım bekliyorduk çünkü hemen pozitif çıkmıştı 🥰