Gizmo55 Umran__37 evet olduğunda yoğun geliyor yumurta akı gibi forumda biri tutunca 5 6 cm uzaması gerekiyor gibi bişey yazmıştı onu bile denedim uzuyor🤣
Gizmo55 Umran__37 evet kramp şeklinde bazen batışma oluyo özellikle kendimi yorunca bişey taşırken merdiven çıkarken fln başlıyodu 2 hafta önce hergün otursam bile vardı rahmimide içerden bir el sıkıyo gibi oluyodu arada kasılıyodu
Gizmo55 Umran__37 inşallah canım 😍 regl belirtileriyle aynı olması kötü işte şuan da beklemedeyim keşke başka belirti olsa şıp diye anlasak 🤣psikolojik olarak hamileyim rüyamda bile bebek emziriyordum ya 🙄
Sedasedaeda Gizmo55 daha öncede gecikmişti benim canım 4. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı bidahakindede 6 gün bekledim pozitif çıktı ☺️ En az 7 gün bekle derim ben hiç belli olmuyor hiç
Gizmo55 Sedasedaeda ay çok ilginç ya herkes farklı herkesin farklı bir deneyimi var bakalım bekliyorum canım hayırlısı neyse o olsun 🙏🏻🥰🥰
Bfduam Umran__37 hayırlı olsun yavrunuz:) hissettiren belirtiler neydi? Umran__37 akıntı ne renkli ve idrarda koyuluk, uyku hali, sık idrara çıkma oluyor muydu? Sedasedaeda 4 gün gecikmede çıkamadığında bu arada adet olucakmışsın gibi belirtilerin var mıydı? Sevgi260420 daha öncesinde yapmış mıydın? Ozge_ozge durumumuz aynı.
SevvalAkbass Gizmo55 Adetime 2 gün kala pozitif olduğumu öğrendim :) erken gebelik testi yapmıştık:) kese için biraz beklemen gerekiyor tabi:)
Gizmo55 SevvalAkbass erken öğrenince de değer artıcak mı kese gözükücek mi diye bekleme heycanı oluyor tabi değil mi bu hamilelik süreci hep bir heycanla geçiyor anlaşılan 🤰 😍😍
Sedasedaeda Gizmo55 hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah ☺️ Biz böyle söylüyoruz ama herkesin bünyesi farklı işte değişkenlik gösterebiliyor. 😍
SevvalAkbass Gizmo55 Kesinlikle evet :)) hatta biraz geç mi öğrenseydim diye düşünmüştüm 😂 kese görülücek mi acaba? Kalp atışını duyabilecek miyiz? Gibi gibi bir sürü heyecan 😂
Gizmo55 SevvalAkbass ama çok heycanlı yaaa uf 🤣🤣 herşeyin hayırlısı minnak erken belli etmek istemiş kendini 😍😍
Umran__37 Gizmo55 bence kan ver kan daha etkili idrardan ☺️☺️ idrar testinde bazen cikmiyo kanda cikiyo kan en saglami ben kani verdim hastaneye gittim bi gun sonra degerimde yuksekti direk kesemi gormustum sukur rabbime
SevvalAkbass Evet, seni de heyecanla bekliyor olacağım ❤️ 6+2 deyiz, cuma günü kalp atışını duyarız diye bekliyoruz bizde :))Gizmo55
Sumeyyenurc 6 gun once erken gebelik testinde öğrenmiştim suan 8+1 iz cok şükür kalp atışını da gecen hafta duyduk 😍
Gizmo55 tugbaacng ay o nasıl olmuş öyle 😳 regl bitince mi olmuş üstüne mi görmüşsünüz yoksa merak ettim 🤣