naimegrbz Gizmo55 evet yaptım negatifti hatta bende diğerinde negatif çıktı hamile değilimdir diye 1 hafta adet olmayı bekledim adet sansıcı vardı göğüs şişliği falan yerleşme ağrılarıymış meğerse😄
Kardelen39 Gizmo55 benimde evlendikten sonra ikinci adetim 4 gün gecikmisti test yaptığımda negatif çıkmıştı diğer ay adet tarihimin üstünden 6 gün geçince test yaptım pozitif cikti kan verdim hamileymisim hemde 5 haftalık umarım istediğin olur
Bfduam naimegrbz öncesinde adetinizde kaç gün kala yapmıştıniz? Yumurtlamanın kaçıncı günüydü öğrendiğinizde? Karelinannesi erken yumurtlama mi erkenden ogrenmişsin? İdrarda zor çıkıyor 6 gün öncesinden.bu arada nikin👍bendensin, hangi kahveleri seversin🌹
Durununannesi46 Gizmo55 1 gün geçince hemen test yaptım öyle gördüm. Düzenliydi adetim hemen anladım geçince
Bfduam Gizmo55 inş hayırlı haberlerini alırız 🤲 Havvauslu ha ha sonuniyiydi:) galiba sürpriz bebek:) AysunUgur 19 gün kala yumurtlama sonrası hemen sayılır, ne hissettin de şüphelendin?
AysunUgur Gizmo55 benim bildiğim her ne kadar silik de çıksa eğer onu görüyorsan hamilelik vardır, inşallah Allah gönlüne göre versin 🤲🏼
Gizmo55 AysunUgur amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏🏻 Silik gördüm sonra negatife döndü testler daha da netleşmeliydi oyüzden kafam karıştı açıkcası 🤷🏼♀️
AysunUgur Gizmo55 o zaman en iyisi kan testi yaptır, böyle de stres oluyor insan, ben adetime 10 gün kala şüphelendim ve iyice stres olmuştum, gün sayıyordum test yapmak için, anlıyorum durumunu, bence en iyisi kan tahlili yaptır ki emin ol
Gizmo55 AysunUgur evet yani sürekli düşünüyo insan kendini de dinliyo şuan hafif kasık ağrıları göğüs hassasiyeti var akıntı da devam ediyo bekleyip görücem bikaç gün gecikirse kan vericem canım çıkar heralde artık varsa bişey 🤔
Afifeelif Gizmo55 canım 4 gün de gelmeyince öğlen test yaptım silik çıktı, kan verdim aynı gün 390 di değerim 🤲❣️ şimdi oğlum 2 yasinda
Gizmo55 Afifeelif ay maşallah ya 😍🧿 Allahım bize de yaşatsın bu duyguyu 🙏🏻 İnşallah regl olmam amin 😂