Gizmo55 Kızlar bugün adet olmam lazımdı olmadım sizde kaç gün sonra test pozitif olmuştu tecrübelerinizi paylaşırmısınız 🌺
Imasleeper Gizmo55 15 ağustosda adet olmam lazımdı 17 ağustos gecesi idrarımda silik çizgi gördümm kan verdim 23 çıktı muhtemelen daha önce yapsam çıkmayacaktı. Tavsiyem 3-4 gün geçmesini beklemek sabırsızsak :)) en neti 10 gün olacaktır
LawyerEce Gizmo55 3 gün geçikmişti. Adetim düzensiz olduğu için umursamadım ama dün gece test yaptım pozitifim. 🙏🏼
Umran_akcakil Imasleeper aynı zamanda hamile kalmışız bende 16 ağustosta öğrendim adetten iki gün önce
Bfduam Imasleeper yumurtlamanın kaçıncı günüydü adetin iki gün sonrası çıktığında? Suhedaaemiroglu geçmeden yapmış mıydın? Gizem260 ben sabrbedip bekleyemiyirum adetin geçmesini, bir hafta önceden başlıyorum yapmaya.
suyesili Imasleeper günü gününe aynı olabiliriz ☺️ agustos 15i adetimdi akşamına yaptım test pozitifti 24unde kan verdim
Gizemunal Mervecimbidur olur canım bazen testlerde sorun oluyor. Erken gevelik testimi aldın normalmi
Gizem260 Bende bir gün sonra yapmıştım cuma olmam gerekiyordu olmadım Cumartesi günü test yaptım iki tane kıpkırmızı çift çizgi çıkmıştı
Gizmo55 Gizem260 bende dün regl olmalıydım yaptım çıkmadı bugün hala olmadım olmazsam tekrarlıcam testi yarın fln canım
Patito__ Gizmo55 varsa cikar buyuk ihtimal ck nadir durumlarda cikmayanlior oda gec yumrtlama varsa oyuzden cikmasida gec oluyor soyle dusunun supheli iliskiden 11/12 gun gectiginde ogreniliyor adet gectiyse hala cizgi yok ise adete yakin esle gorusulduyse yine de sonrasnda 11/12 gun en az beklemek lazm
Gizmo55 Patito__ yılbaşından beri ilişkilerim şüpheli o yüzden bekliyorum 😄bugün regl gecikmemin 2.günü 🙄
Suhedaaemiroglu Gizmo55 2 gün geçmişti idrarda pozitif çıktı kan verdim 292 çıktı bir gün sonrasında 645 e yükseldi 🥰
Bfduam Zeynepp_ nuhunannesi42 daha öncesinde yapmış mıydınız? Happymami adetin kaçıncı günüydü öğrendiğinizde? Öncesinde yapmış mıydınız?
Gizmo55 Happymami benim dün olmam lazımdı olmadım canım acaba kan mı versem yoksa testte siliktr olsa bişey görürsem mü gitsem bu sefer hcg yüksek mi düşük mü diye stres olucam🤔
AysunUgur Gizmo55 ben 1 gün öncesinde test yapmıştım kuzum kıpkırmızı iki çizgi çıkmıştı ama bende erken döllenme olmuştu, daha sonra doktorum söyledi, geç döllenme olursa negatif çıkabilir ama 1 gün arayla yapabilirsin testleri şüpheleniyorsan
Gizmo55 AysunUgur bir kere silik çizgi gördüm kasık ağrılarım 10 gündür var akıntı uyku hali göğüs hassasiyeti kısacası kendimi dinlediğim için herşey mevcut ama kasık ağrısı hiç yaşamamıştım böyle regl olcağım zaman olurdu onu tanıyorum bu başka bişey 🤷🏼♀️
Gizmo55 naimegrbz öncesinde negatif miydi yapmışmıydınız 10 gün gecikmeye geç döllenme mi sebep olmuş acaba herkes çıkar diyo bana ama bu zamana kadar negatif gördüm hep bir kere silik gördüm 🤔
Bfduam naimegrbz öncesinde adetinizde kaç gün kala yapmıştıniz? Yumurtlamanın kaçıncı günüydü öğrendiğinizde? Karelinannesi erken yumurtlama mi erkenden ogrenmişsin? İdrarda zor çıkıyor 6 gün öncesinden.bu arada nikin👍bendensin, hangi kahveleri seversin🌹
naimegrbz Gizmo55 evet yaptım negatifti hatta bende diğerinde negatif çıktı hamile değilimdir diye 1 hafta adet olmayı bekledim adet sansıcı vardı göğüs şişliği falan yerleşme ağrılarıymış meğerse😄
AysunUgur Gizmo55 benim bildiğim her ne kadar silik de çıksa eğer onu görüyorsan hamilelik vardır, inşallah Allah gönlüne göre versin 🤲🏼