Tulay_salim38 La_Liberte inşallah canım inan çok sevindim Rabbım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin🥰🥰
La_Liberte Tulay_salim38 Allah razı olsun darısı en kısa zamanda senin başına 🥰 ben hayıt macunu, inofolic combi, omega 3 ve keçi boynuzu özü kullandım. Belki sana da faydası olur inşallah
Tulay_salim38 La_Liberte ben böyle körler kullanamıyorum canım guatırdan ameliyat oldum çocuk yaşta o yüzden ilaçta kullanıyorum çarpıntı yapıyor bende hormon düzenimi alt üst ediyor tavsiyen için teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰🥰🥰
La_Liberte Tulay_salim38 ben de değerlerime baktırmadan içmedim çok haklısınız ☺️ Allah tez zamanda sıhhat versin hayırlı sağlıklı bir evlat versin 🙏🏻
Derenils La_Liberte canım sorun neymiş bende sağ kasigim bacak büküm yeri çizgisinde yumru var gibi yürüyünce ağrıyor bu tarz bir şey miydi
La_Liberte Derenils hamileymişim 😊 ama tam yumru gibi değildi gaz gibi olur ya öyle bir şeydi😊 Ama tabii ki sizin tam yumru gibiysa mutlaka bir doktorunuza görünün. Çok geçmiş olsun