Tulay_salim38 La_Liberte bence hamilesin umutlandırmıyım ama benim arkasım kendini hamile kaldı ay muayene etti eliyle elinin altına topal geldi ve hani taraftan Hamile kaldığını söylemişti
La_Liberte Tulay_salim38 yaa inşallah ondandır hayırla ve sağlıkla ☺️ Benim bu ay pek umudum yok ama Allah bilir tabii ki. Cevabınız için teşekkür ederim ❤️
trr4457 Tulay_salim38 yaaa benimde sol kasığımda ağrı var ara ara iğne batar gibi oluyor ve bacağıma vuruyor bazen ağrı Buda hamilelik belirtisi olabilir mi acaba
Tulay_salim38 La_Liberte bende subat biri bekliyorum bakalım Allah büyük Rabbım güzel haberler duymayı nasip etsin 🥰🥰
La_Liberte Tulay_salim38 amin amin siz de mi bekliyorsunuz ☺️ İnşallah Şubat ayı ve 2022 yılı ve sonrası bizim içim çok güzel olur ❤️ 2021 yılı çok zor geçti benim için inşallah Allah bir daha yaşatmasın 🥰 güzel haberlerinizi bekliyorum o zaman 🙏🏻 Kaç aydır deniyorsunuz?
Tulay_salim38 La_Liberte ben ilk çocuğumu doğruluğundan buyana deniyorum yani 6 senedir ilk iki buçuk senede olmadı sonra oğlumu aldım kucağıma onun bugündür bekliyoruz
Tulay_salim38 La_Liberte aminnn cemil cümlesine Rabbım çifter çifter versin nerde varsa nerde kucağı boş olan varsa Rabbım doldursun kucağını ilki olup ikincisi için uğraşanlara Rabbım tez zamanda nasip kıslsın 🥰😍🥰
babymoomss Bende pkos yokmuş yumurtalık kisti var doktor sadece 6 ayda bir kontrole gel dedi ilaç da vermedi sadece adet olmam için tarlusal verdi hamile kalabilir miyim yaşayanlar var mı bu durumu korkuyorum
La_Liberte trr4457 ben hamileyim ama o yaşadığım bir belirti miydi halen çözemedim ☺️ evet hamilelikte bahsettiğiniz belirtiler oluyor ☺️
Tulay_salim38 La_Liberte çok sevindim hamilesin demek ben bu ay kırmızı kart gördüm nasip kısmet Rabbım tez zamanda kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim 🥰🥰🥰🥰
La_Liberte Tulay_salim38 çok teşekkür ederim siz demiştiniz hamilesin diye ☺️ Allah size de en kısa zamanda bekletmeden sağlıkla ve hayırla nasip etsin inşallah 🥰 şu an çok hafif lekeli akıntım oldu biraz tedirginiz 🥺 Allah hayırlısını versin inşallah 🙏🏻 ☺️
Tulay_salim38 La_Liberte inşallah canım inan çok sevindim Rabbım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin🥰🥰