Sumeyye12012 Adetimden 4 gün geçti ama hamile değilim ve gününden gününe oluyordum adeti asla bir gün bile şaşmazdı Fazlaca akıntım var ban anlamadım bu işten ya başına gelen varmı
ayse_22 Sumeyye12012 kan testi yaptır canım orda çıkar bazen test kitlerinde çıkmıyor en iyi sonucu kandan alırsın 😇
Semaen Sumeyye12012 benimde şaşmaZdı hamilelik denemelerine başladım gecikme oldu kesin hamileyim dedim sanırım bedenimiz hamilelige hazırlıyormuş kendini. He bir de kan testi vereyim dedim troide de bakalım dedi yüksek cıktı buda gecikme yapabilir dedi ilaç verdi derken bu durumdan iki ay sonra hamile oldugumu ögrendim .
Fatma_nur17 Sumeyye12012 Bende daha önce aynı şeyi yaşamıştım kıştı 5 gün günüm geçmişti ama testte felan yoktu o zamanlar korunmayı bırakmıştık vücut kendini hazırlıyor üşütmüştüm de o zamanlar beş günün sonunda adet olmuştum
Aslylmz Canım o stres yaptıgın içinde gecikmiş olabilir. Geç döllenmede olabilir ben geç döllenme yasadım 11. Gün silik çizgi cıktı hcg değerim daha 32 ydi kan verdiğimde suan 34 haftalgız yani bekle biraz daha inşallah gönlüne görr olur 🥰
Aslylmz Sumeyye12012 bende düzenli adet olan biriyim geciktiği için yapmıstım cıkmamıstı benimde 6. Günde yaptım 9. Günde yaptım cenazeler vardı biraz stresten geciktiğimi düşünmüştüm 11. Gün tekrar yaptım o zaman silik çıktı
Sumeyye12012 Aslylmz bende memleket e gittim ondan gecikti diye düşünüyorum inşallah seninki gibi hayırlı sonuçlanır
Aslylmz Sumeyye12012 hayırlısıyla güzel haber alırsın canım inşallah bu ay olmazsada en yakın zamanda nasip etsin rabbim🌸
Semaen Sumeyye12012 asla umudunu yitirme kafanı rahat bıraktıgında ve inandıgında olur bir vakti var demekki
Sare_humeyra01 Sumeyye12012 canım stresten oluyo hep bende öyle bebek düşündüğümüzden beri geç oluyorum kuzenimde bebek istiyo artk o kadar stresten 30 20 gün geciyo
Sumeyye12012 Sare_humeyra01 yaaa çok kötü bi durum ama insan kafasından atamıyor ki isteyince nebilim
startown Sumeyye12012 adet günü senin hesabına göre geçiyor.Vücudun için sebebi olan normal bir süreç.Eğer düzensiz adet görüyorsan hele gayet normal. Kendini hiç strese sokma.2-3 ayda bir adet olup 2-3 ayda bir yumurtlama yakalayanlar var. Önündeki en büyük engel stres emin ol Ben olursa olur olmazsa olmaz dediğim zaman hamile kaldım.Rabbim hayırlısıyla duhuletle nasib etsin 🥰