Boncugummmm Bnm arada artk sık bulanık akıntılarm oluyor. Her gittgimde normal bişey yok denilip gönderiliyor 29+5olduk.moralim bozuluyor korkuyorum neden sürekli oluyor bnm 😥😟bu sabh yıne bulanık bı seklde akıntı geldi
Pirayeada Boncugummmm bende de sarı sulu akıntı oluyor idrar idrar kültürü vajen kültür yaptırdım henüz sonucum çıkmadı bakalım ne diyecek..
Boncugummmm Sunayaz sarı akıntım olur hep normal denldi arada bulank yanı kahverengi gbi bı bulank akıntı gelıyor😥
Senays Boncugummmm bende de sabah yataktan kalktığımda beyaz bulanık 1 2 damla oluyor ayaga kalkınca orası dolmuşta boaaliyor gibi bir his doktora foto falan atmıştım hatta koku olmadığı sürece korkma demisti🤷♀️
Boncugummmm Pirayeada sarıya ragzıyım yıne canm böyle olması bnı üzüyor geçen hafta dha cok bırden oldu baktılar ettıler normal bişey yol dediler proluton dewam denildi. Bnde hiiç vajen alnmıyo snır oluyorum
Boncugummmm Senays bnde cektimiştim oan o bulank olan akıntı aynen sabah kalktm birden oluyor ama bulank gelıyor bnde arada işte tekrar ederse geri gitcem mecbur😥
MrsTekin 13.haftamda serklaj oldum şuan 23.haftamdayim aynı şekilde benim de serklajdan bu yana oluyor her gittiğim doktor normal serklaj ipi enfeksiyon yapıyor diyor antibiyotik kullanıyorum ama azalsa da geçmiyor
Pirayeada Boncugummmm benim idrar ve idrar kültüründe bişey çıkmıyor cnm bir kere vajen de bakteri çıkmıştı bu yüzden doktor bakıyor daha sonucum çıkmadı o geç çıkıyor ben proloton iğneyi doğuma kadar devam edecek doktor öyle istedi
MrsTekin Boncugummmm Evet canım sarı sulu akıntım oluyor kullandığım onca ilaca rağmen de geçmiyor enfeksiyondan olduğunu söylüyor doktor ilaçlarla baskılıcaz diyor sıkıntı etme bazen o kafar fazla oluyordu ki suyum geldi falan diye korkuyorum düşün yani ama normalmiş için rahat olsun
Boncugummmm Senays akıntı normalde canm sarı beyaz normal. Sanırım enfeksyon yapıyor geçen gün pembeye dönüktü bu seferde açık kahve rengi. Sürekli bnun için açıle başvuruyor bir bilemediler
Senays Boncugummmm ha benimki beyaz renkte ben seninkinide öyle sandım tabi farklı renkteyse ihmal etme Allah korusun