Selen_eymen ozmus normal doğum oldu ilk doğumum erken Di. Buda 2. Hatta bebeğin kilodan dolayı sezeryan yapalımmi dedi doktor istemiyorum dedim. İyiki de istememiştim ultrason da farklı cıktı kılosuda. Birde normal doğum evet zor ama sonrası hemen ayağa kalktım
Turkerg Benim oyle oldu. Sifir belirti sak diye minik bir kanamam geldi pesine sancim geldi ve dogum yaptim.39+0 da.
sedacelikss ozmus ben 37+1de ultrasona girdim doktorum 2hafta sonraya sezeryan günü verdi doğum pozisyonu bile almamıştı sancım vs hiçbişeyim yoktu,37+3te su ve nişan geldi 5cm açıklıkla doğurdum aniden
ozmus sedacelikss ayyy teşekkürler cevabınız için ❤️ ilk doğum olunca acaba süreç uzun mu diye düşünüyorum ondan merak ediyorum 🥰
Znrkrgl Bende ne sancı ne nişan ne de su gelmesi oldu .Kontrole diye gittiğim sırada doğurdum açıklık 4 cm olmuş ve meğerse sancım varmış ama hiç hissetmedim .Bebek son haftalarda hep karnımda toplanıyordu alışmıştım o yüzden sancı gibi gelmedi bana hiç
Znrkrgl ozmus teşekkür ederim darısı başınıza inş ,merak etmeyin ilk doğumlar acemi oluyor bişi bilmediğimiz için çabuk geçiyor ,ben şuan ikinciye hamileyim tecrübeli olunca aslında daha çok korkuyor insan 😁
ozmus Znrkrgl evet öyle diyorlar ya. İlkinde nasıl bşr durumun içinde olduğunu bilmiyorsun ama 2.de her şeyi bilince daha çok korkuluyor diyorlar 😁
Anne12 ozmus benim ilk bebeğimde nst de hiç sancım çıkmazdı hiç bir belirtim yoktu dogurucagima dair 37 haftalıkken bir gece ansızın suyum geldi. Eşim inanmamisti şaka yapıyorum sanmıştı 😅
ozmus Anne12 şimdi bende öyle işte. Nst azıcık sancım var da, ne nişan ne açılma ne de benim hissettiğim sancı hiç bir şey yok 🙊