ozmus Kızlar hiç doğum belirtisi olmadan sancı, nişan, açıklık, aşağıya baskı vs vs doğum yapan var mı? Ben 37+4 oldum hiç biri yok. Çok mu var daha bebişin gelmesine:(
Woman3535 ozmus vallahi canım bende ne zaman doğrucam diye düşünürken 40+3te hafif ağrı ve suyumun gelmesiyle hastaneye koştum 😅
halilinannesi ozmus bnde 37+2 yim ama ne açılma var ne sancı ne su nişan doktorum bebek ne zaman gelmek isterse o zaman gelicek dedi bakalım bnde heyecanla bekliyorum
Glcnn2222 ozmus 39+2 deyim bebek kanalda rahim ağzına bası yapıyor dedi doktor çok güzel dedi ama rahim ağzı 2cmmiş biraz daha incelmesi lazımmış off bekliyoruz yarın kontrolüm var bakalım ne dicek neler olmuş banada dua edin
ozmus Mimik benimki aşağı dönmüş ama yüzü dışarı dönükmüş yüzünü dönmeden kanala giremezmiş🤷🏻♀️ hayırlı bakıyorum bir de sancısı olanlar bile 10 gün fln bekliyor bende sıfır belirti 🤷🏻♀️ insan ne olacak diye düşünüyor 🤭
Mimik ozmus basi assagidaysa, yuzunu donmesi de an meselesi diyelim insaAllah🤗 nekadar cok kalirsa, okadar iyi dusuncesi var bende😅 Boyle beslenmesi daha kolay🤭
Woman3535 ozmus hiç yoktu belirtim sabah adet ağrısı gibi hafif hafif ağrım oldu sonra sızıntı şeklinde suyum geldi hastaneye gittiğimde açıklık bile yoktu 😅
ozmus Mimik aynen ben de ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorum ama gelsin de istiyorum 🤭 değişiğim ben de🤭😁