Alparslannannesi ben üç kürtaj bir düşük yaşadım kimyasalda yaşadım ama doktorlar saymıyo onu ilki 11 haftalık falandı galiba tabi biz 13 haftalık diye gittik gelişimi öyle kalmıs sonraki rahim ağzına yakın yerlesmis burda büyüyemez rahme yapısır bide düşmeye çalışırsa ciddi bir kanama yaşarsın dediler çünkü ana damara tutunmus aldılar sonraki gördük iki gün sonra düştü en sonda haziranda oldum 10 haftalık haftasıyla uyumluydu kalbi durmus yine hatta hersey aynı gün oldu ilk gittiğimiz doktor zayıf kalp atısları dedi baska hastaneye gittik durmus dedi ve o anestezi olmadan kürtaj oldu 3 ay atamadım üstümden o korkuyu biraz onun korkusundan karar veremiyorum zaten bir tedavi önermediler sadece özeldeki bir doktor gebeliği öğrenince tutunması için kortizon kan sulandırıcı iğne falan veririz dedi bağışıklığımı bastırmak için bazen bağışıklık çok güçlü olduğu zamanda bebekle vücut savaş halinde oluyomus bebeği öldürüyomus bunu engellemek için bende bu ay korunmayı bıraktım tüp bebek yaptıracak kadar durum yok maalesef