ggkca nurdgnn İnşallah suni beni nedense korkutuyor, her gün hadi kızım yeter artık gel diyorum ama umrunda değil.
cerenmina ggkca daha çarşamba günü doktora doğsun artık zorlanıyorum dedim 31 ocağa kadar bekleriz diyor bana 🤣 bir de normal doğum yaptıracak sanırım. Benim oglanda tembel bu zamana kadar keyfine düşkünlüğünden yüzünü göstermedi düşün 🤣
ggkca cerenmina İnşallah o zamana kadar doğarlar ✨ benim kızda inatçı 20. Haftaya kadar 4 farklı doktor ve 4 farklı hastaneye gittik cinsiyetini öğrenememiştik
Ayaz2016alya2022 ggkca aynen ılk gebeliğim 41 de doğdu bunnu 38 de bır parmak açıklık var dedı dr sevındım Buda uzadı 😔😔😒😞😔😖
ggkca Ayaz2016alya2022 40. Hafta çok uzak derken, merdiveni dayadık sağlıcakla dogsunlarda biraz daha bekleriz artık.
ggkca Sema2019 onu da deneriz, yeterki doğsunlar artık. Benimde hiç sancı çıkmıyor ve bebek çok yukarı da dedi doktor 🤷🏻♀️
Terspektif ggkca ayyy hadi inşallah 🙏🏻 İlk bebeğimde cumartesi sabahı suyum gelmişti yarın da Cumartesi bu sefer sancımla inşalllahhhhh 😆 çok umutluyum yarın doğuralım sancılarımız gelsin Allah ım amin
ggkca Sema2019 kanala girse biraz daha umutlanırız daha da yaklaştık diye, inancım bize aniden sürpriz yapacakları yönünde ,🙏🏻
Gulnihal Sema2019 inanın ne bitki çayları ne egzersizler ne sıcak sular torbalar yapmadığım hiç bişe kalmadı ama olmuyoo deneyip fayda görürseniz bişelerden bizede haber edinn😅😅bide iki haftadır bebem kanala inmiş dr bugün yarın doğurursun dediydi😂