ggkca Benim gibi tekli rakamlara düşüp de hala doğurmayanlar varmı? Kızım pek inatçı çıktı umrumda değil ne nişan, ne sancı, ne karın düşmesi hiç bir belirti yok. Sizde durumlar nasıl, belirti varmı, şafaklar kaç?
cerenmina ggkca benim de safak 9. Karnım düştü ama o kadar. Sancı falan arada bir varla yok arası yokluyor. Nisan ya da şu gelmesi zaten yok. Bekliyoruz bakalım.. bizim oğlan hakikaten tembel ve keyifçi cikti
Gulnihal ggkca bizde son 9 bi tek nişanımla suyum gelmedi onun dışındaki bütün belirtileri taşıyoruz ama gelen giden yokk😩😂
ggkca kizannesiiii Seminay cerenmina Sema2019 Melekannesi_81 yanlız değilmişim bunu gördüm ne yapacaz biz bu inatçı bebişler ile 🤷🏻♀️ topluca totem falan mı yapsak, oğlak burcu olur İnşallah diyordum oda olmadı 😂
ggkca cerenmina doktora kızım çok nazlanıyor tembel hiç doğmaya niyeti yok dedim, onun değil senin çaba sarf edip doğurman gerekiyor dedi, yapmadığım kalmadı daha ne yapayım ben 😂🤷🏻♀️
Tunaaslan Son 8 ama hiçbir belirti yok 🥲 Yalancı sancı olsa yine kafi oda yok gelmeyecek zalımın kızıııı
ggkca Snglkaya benim doktorda 40+3e kadar bekleriz sonra suni veririz diyor. Hep kendi kendimi 37. 38. Haftada dogururum diye düşünüyordum ama olmadı.
Sema2019 ggkca aynen yha sormayın valla stres yapiorm artik benm hiç acilmam da kontrol edilmedj var mi yok mu onu da bilmiyorum ama nst de hiç sanci çıkmıyor ve bende hic günlük ara ara dahi olsa hic sanci hissetmedim hayirlisyla dogursaydik artik 😐acaba sıcak su torbasi koysak belimize felan sıcaklığıyla dogururmiyiz 😂😂
ggkca nurdgnn İnşallah suni beni nedense korkutuyor, her gün hadi kızım yeter artık gel diyorum ama umrunda değil.
Ayaz2016alya2022 ggkca benim Şafak 1 🙈be gelen ne giden ama karnım düsmüs baya bide 1 parmak açılmam vardı 2 haftadan beri
ggkca Sema2019 onu da deneriz, yeterki doğsunlar artık. Benimde hiç sancı çıkmıyor ve bebek çok yukarı da dedi doktor 🤷🏻♀️
Gulnihal Sema2019 inanın ne bitki çayları ne egzersizler ne sıcak sular torbalar yapmadığım hiç bişe kalmadı ama olmuyoo deneyip fayda görürseniz bişelerden bizede haber edinn😅😅bide iki haftadır bebem kanala inmiş dr bugün yarın doğurursun dediydi😂
cerenmina ggkca daha çarşamba günü doktora doğsun artık zorlanıyorum dedim 31 ocağa kadar bekleriz diyor bana 🤣 bir de normal doğum yaptıracak sanırım. Benim oglanda tembel bu zamana kadar keyfine düşkünlüğünden yüzünü göstermedi düşün 🤣