eflinveannesi aman bir daha sakın o doktora gitme doktor olduk diye kendilerini bir bok sanıyorlar. hata bizde ki sırf doktor diye saygı duyuyoruz ne yazik ki eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir . ben de hemen hemen ayni muameleye maruz kaldim annem ben de girebilir miyim bebegin kalp atislarini duymak istiyorum dedi kadını kovmaktan beter etti sonra da hastaların cahilligiyle ilgili bir ton laf saydı kalp atışı falan duyamazsiniz bizim cihazlarimizda duyulmuyor dedi ee ben bugün neden geldim o zaman bebeğin kalp atışları duyulmuyorsa iyi olup olmadığını nasıl anlayacagiz . özele ben sırf tahliller icin gitmek istemedim çünkü ben cok uzaktan gidiyorum hastahaneye yani tahlilleri devlette yaptirip tekrar ozele gecme gibi bir vaktim yok keseyi görmeye özele gitmistim genel kan tahlillerini daha 1 hafta önce devlette yaptırmis olmama ragmen göre göre sırf para icin yeniden istedi ben de bir daha özele gitmedim yolunacak kaz değilim kusura bakmasinlar. devlette baska bir doktora gidicem iyi doktorlar da var ama ne yazik ki bu sefer kötü denk geldi.