Esrayel Yesimali12 benim var ilk hastaneye gittiğim zaman bebeğim 10 haftalık tı ve saklıyorum her gittiğimde bir kaç tane alıp geliyorum anı olarak kalsın 😊
annesinin_beybisi Yesimali12 evet var albüm yapiyorum ilk resmini koydum 4+6 da kesesi görünüyor tabi sadece😊
ftmnr_drgt Yesimali12 6+4 ilk kontrolümüzdu ilk ultrasondan şimdiye dek hepsi panosunda asılı her gidişimizde videoda cekiyoruz 🐣 şimdi 34+4uz kizmla
Hakanbuse Devlette bazen vermiyolar resmini bende ekrandan fotografini cekiyorum cikarttircam ani olarak kalsin diye ☺️
Hakanbuse Yesimali12 yasaklandi deniyo islerine geldigi zaman veriyolar kağidi yok diyolar bahane üretiyorlar kardesim staj gördü ayni hastanede 2 senedir ayni bahane tanidik sevdigi kisilere veriyo demisti
Hakanbuse Yesimali12 ama herseye ragmen saglikli cok kipirdayan bebegim var https://imgyukle.com/i/ovzCux kizmi erkek mi ogrenemezek de 13.haftamin ilk gününden
yagmur_s Hakanbuse sırf ultrason resmi için para biriktirip özele git al derim 🤭🤭 en azından küçükken 1 tane olsun ileride de vermezse 1 2 kere daha git özele para biriktir sadece ultrason fotoğrafı için 😂😂 bence mantıklı. Devlet aaah devlet…
annesinin_beybisi Hakanbuse ben carsamba günü kalp atışı icin devlete gittim kağıt verdi ama vermese daha iyiydi aletten mi bilmiyorum ama hiçbir sey belli değil keseyi görmeye özele gitmistim orda çok daha belli kağıt da kaliteli resim canlı yani .
Yesimali12 @Hakanbuse Ay ne saçmalık ben doktora geçen gittim dedim çıktısını verir misiniz tabi dedi verdi vallahi
Hakanbuse Yesimali12 hastaneden hastaneye degisiyodur belki bizim burdaki doktorlar keyfi yetince veriyo sehir hastanesi de öyle
Hakanbuse yagmur_s ultrason resmi aldim 1-2 kere zorla tartisarak yoksa vermiyolar zaten başhekime kadar ciktim simdi vermediklerinde onlarla ugrascagima fotografini cekerim diyorum 😂
Hakanbuse Yesimali12 inşallah biraz dil cikartan kendini gostermeyen bebegim var tabi ama 😂amin bi avazda kucagimiza almayi nasip etsin saglikli sihatli insallah
Hakanbuse yagmur_s ozele gidicem esim meraktan catliyo cinsiyeti ne acaba diye ona supriz yapicam burdaki devlet hastanesinin ultrason cihazlari cok eski o yuzden ozele cinsiyetini ogrenmeye gidicem ne zaman gitsem 14-15 arasi dusunuyorum