Minigin_annesi0 yahu ne kadar acımasız insanlar hayret ediyorum karşındaki insanı üzmek nası bu kadar kolay olur? Lütfen hiç üzülmeyin densiz her yerde her işte var. Ben de hamile kalmadan önce bir doktora gitmiştim kontrol için, bana hamile kalmak istiyosan önce kilo ver şişman hamileler yarışması duzenlenmiyo demişti şimdi o kadar pişmanım ki ne diyosun kardeşim sen demediğime lal olmuştum çok üzülmüştüm ki benim boyum da 170 ve normalde hep 65 67yken pandemide evden çalıştığım için 82ye kadar çıkmıştım ama öyle durmuyodum yani. Sonra hamile kalınca simdiki canım doktoruma gitmeye başladım 82 kiloydum ilk 20 hafta 7 kilo verdim midem kötüydü ve düzenli diyetisyene başladım. Şimdi 35.haftadayim hamile kaldığım kiloya yeni geldim bebek de ben de gayet sağlıklıyız. Diyetisyenim de süper destekleyici anlayışlı bir kadın bana çok faydası oldu, açıkçası doğru insanlarla karşılaşmak önemli çünkü ben de yesem yerim yani ki yiyordum ama kendimi nasıl dizginleyecegimi öğretti bana faydalı oldu kalorisiz muadillerini anlatıyor her şeyin ve bütün değerlerim olmadığı kadar iyi. Hiç üzülmeyin ama şu da bir gerçek ben 82 üzerine 7 kilo alsam direkt çok zorlanirdim şimdi bile yatarken darlandığım oluyo hareket edemediğim için. İyi ki ilk 20 haftada o 7 kilo gitmiş diyorum. Tamamen kendi hareket özgürlüğüm için ilk etapta. Ha alınır miydi dogurulur mu öyle de olur tabi ama daha rahat geçer 9 Ay tabi nispeten uygun kilolarda. Şeker de çok çok önemli bir faktör tabi Allah korusun hepimizi. Ben şekerim çıkmamasına rağmen hala beyaz şeker içeren şeyler tüketmiyorum nolur nolmaz diye. Hepimize kolaylar gelsin güzel doğumlar yaşayalım insallah💗