Minigin_annesi0 Selamum aleykum.Ben ilk çocgumda 65 le kalıp 89 da doğuma girdim.3 senedir veremedim,alıp veriyorum devamlı.82 yle hamile kaldım 86 ya çıktım,bulantılardan yiyemedim 80 e geri düştüm.Ve yine 86 yım.Çocga gelincede,kilosu 1 hafta önde gidyor hep.Şekerden şüphelenip istemiyorum dememe rağmen şeker yüklemesi yapıldı.Ve sonuçlarım tertemiz.Desim şimdi neye bağlıycaksınız çocgun kilosunu e o zaman kendinden kilolu,iri bebek.Yani bişeyleri bilmesijleri için abuk subuk şeyleri sokuyolar bedenlerimize.Bahane arıyorlar.Size gelince,şikayet edin,bizler olmasak görev yapamazlar.Karşılarında insan var ve hassassınız.Öyle davranmaya hakları yok.Sizde istemezsiniz kilolu olmak,sonucta insan zararını kendi çekiyor.Ben ilk gebelğmde bu kdr zorlanmadım şuan zorlanıyorum.Yani biraz naif dille anlatsalar ne olur anlamış değilim…Hiçte üzmeyin kendinizi çocgunuza yansımasın.Ekmek yemeyin benden tavsiye,o çok kilo yapıyor ben 25 kilo aldım resmen çocuk alsın diye yedim,süt yapsın diye yedim veremedim.bundada 8 aylığım 7 kilo aldım ,ekmek az bişy kahvltda tüketyorum.Çokta sıkmaya gerek yok,ömür boyu diyetmi yapacaz.Benim boğazımdan geçmedenmi ölücem bazı şeyler 😀😀🌸