Mervekrmn @bebisveannesiiii suan almadım ama ılerde belkı alırım bılmıyorum genelde bebege yarıyan seylerı yemege calısıyorum hamurısıyle falan hıc aram yok tatlı cıkolata bı de bol su ıcıyorum ondan belkıde 😊
bebisveannesiiii gldn065807 Yemenize dikkat ettiniz mi yoksa kendiniz mi kilo almadınız ben niye aldım bu kadar bu aralar iştahım baya açık 😂
gldn065807 bebisveannesiiii dikkat ettim canım hamur işi tatlı hiç yok gibi bisey ve akşam 6dan sonra sadece soda ve meyve yiyorum bir porsiyon sadece okadar gebelik onceside şeker olduğu icin dikkat ettim şükür sekerim çok iyi şükür
bebisveannesiiii Klcaysgl Aynı kaderi paylaşıyoruz canım ben çok takıntılıyım ya kilomu çok kafaya takıyorum sende öyle misin
bebisveannesiiii Ysgl26 İlk başlarda bende bulantıdan 2 kilo vermiştim onuda fazlasıyla geri alıyorum bu haftalarda iştah açıklığı oluyomuş ondan heralde
Serapmehmet_19 bebisveannesiiii bebişler sağlıklı olsunlar da varsın biz kilo alalım, hayatta bu kadar hızlı kilo almazdım ama farkında bile olmadan 10 kilo almışım 😂😂
kahvesever__ bebisveannesiiii ilk 3 ay mide bulantısından hiç birşey yiyemedim sonradan düzeldi yedim halde alamıyorum şuan
Ecceee 9 hafta ve maalesef 2 kilo aldım şimdiden 🤦🏻♀️ Bulantılarımı bastırmak için 2 saatte bir kraker peynir ekmek makarna vs yemekten ve hareketsizlikten oldu sanırım. Umarım ileriki haftalarda dengeleyebilirim