bebisveannesiiii papatya981 sizinde normal bence genelde doğuma kadar 10 12 kilo rahat alınıyor diyorlar ama biz şimdiden aldık kiloları 🙈
bebisveannesiiii Mervekrmn Ya ne güzel hiç almamışsız nerdeyse biz şimdiden aldık başımızı gidiyoruz😂
bebisveannesiiii gldn065807 Yemenize dikkat ettiniz mi yoksa kendiniz mi kilo almadınız ben niye aldım bu kadar bu aralar iştahım baya açık 😂
bebisveannesiiii iremss 15 haftadan sonra almaya başladım bende şu an 22 haftamda dediğim gibi 5 kilo aldım ağırlaşmışım gibi hissediyorum kendimi 😂
bebisveannesiiii Klcaysgl Aynı kaderi paylaşıyoruz canım ben çok takıntılıyım ya kilomu çok kafaya takıyorum sende öyle misin
Ysgl26 15+1 olduk 3 kilo verdim . Böyle devam edersen daha da veririö gibi. Bulantılarım bitmeyecek gibi :(
bebisveannesiiii Ysgl26 İlk başlarda bende bulantıdan 2 kilo vermiştim onuda fazlasıyla geri alıyorum bu haftalarda iştah açıklığı oluyomuş ondan heralde
teletabi bebisveannesiiii benim durdu kilo alımım 23.haftamda 10 kilo almıştım şimdi yemeyi biraz azalttım yoksa daha fazla alıcam😅