burco Bildircininannesii yarın annem geliyor o gelince baslicaz artık yıkama ütüleme işlerine 😄 daha benim hiç bir şeyim yok ortada bu hafta onlarida halledicem inşallah 🤗 birde bisey sormak istiyorum bebekleriniz dönmüş mü ? benimki hala yan duruyor 32 hafta olucaz yarın.
Ozlem2206 Bildircininannesii 31+2 🥰 bugün anne bebek çantamız geldi hafta sonuda bebek arabası gelicek nasipse tamam olucak herşeyimiz 32de kontrolümüz var ondan sonra başlamak istiyorum inşallah 🥰
Mrv1007 Bildircininannesii giy gitsin ya hiçbir şey olmaz benim kızım olacak ben de beyaz alacağım hiç fark etmez bence 💙
[silindi] bende daha tık yok kızlar 31 olduk bizde bana bi gaz verin hele.. vallah canım istemiyor bişey yapmak. herşeyi aldık allahtan da benim yıkayıp ütüleyip yerleştirmem kaldı bi haftaya yavaş yavaş başlarım diyorum
Bildircininannesii [silindi] son dakikaya sıkıştırma insan cok yoruluyor yıka da nazının gectiği birilerine ütület😁😁
burco Mineccee valla 36-37ye kadar bekleriz dedi doktor döndü döndü dönmedi sezeryan hazırlığı yaparız dedi. İnşallah döner o zamana kadar sezeryan hiç istemiyorum 🙄
Edanur_Oz2 Bildircininannesii 33 haftaligiz tam herşey hazır değil biz de acele etmiyorum sonu hayırlı olur inşallah 😀
Bildircininannesii Edanur_Oz2 benm 3 yaşında kızım var mecbur yetebildiğim kadar yaptım ileri zamanlarda hem hazırlık hem cocuk zor olur diye düşündüm
Bildircininannesii 2cucukanasi TV karsısına ütü masasını kanepe boyutunda actım eşim oturdu birazını ütüledi bende katladım birazını da komsularımla ütüledk 😁
Edanur_Oz2 Bildircininannesii benimde 3.5 yaşında bi oğlum var bu da erkek abisinden kalanlar falan da olunca fazla masraf olmicak zaten o yüzden acele etmiyorum 😊
2cucukanasi Bildircininannesii ya ne güzel benim komşum yok yani eşim dışında kimsem yok yanımda yapıyor allah var ama o da benim kadar üşengeç 😄
_edaa Bildircininannesii 32+0 hersey yıkandı ütülendi çanta hazır bi kaç parça benim eksiğim var depend falan alıcam çoğu işimiz bitti çok şükür🤲🏼 Ama ağrılarım çok fazla olduğu için doktor yatmamı söyledi artık😔
Bildircininannesii _edaa benm canta hazır değil depend felan almadım daha ama aynı sen gbi agrılarım var karnım kasıklarım agrıyor 😞