2cucukanasi Bildircininannesii yıkama ütüleme düzenleme ve çanta hazırlama kaldı onlarda çok zor geliyor 🤦🏻♀️😄
Mrv1007 Bildircininannesii bebek arabası yatak dolap aldım yatakla dolabı hafta sonu kuracağız. Dolap kurulunca eşyalarını yıkayıp yerleştirmeye başlayacağım yavaştan. Hastane çantamı da hazırlarım kenarda dursun diyorum 🥰
Zehraaaaaaaaaaa Bildircininannesii bende 33 e doğru girmek üzereyim odası hazır bi kaç eksik hariç kıyafetleri yıkadım ütüledim kendiminkileri de yıkadım ütüledim yine bi kaç eksik var ama önümüzdeki günlerde halledicem inşallah. Mart yaklaştıkca bende bi korkmaya başlıyorum 🙈
Bildircininannesii UmutsuzPolyanna valla yatıyom ev temizlencek buzluga bişiler yapılacak ama yapacak adam yok 😁😁😁
Bildircininannesii Zehraaaaaaaaaaa benimde emzik biberon depent alt acma felan eksik kaldı cogu sey tmm ablamızdan kalanlarda var tabi
Mrv1007 Bildircininannesii benim çanta için eksiklerim var lohusa geceliğimi pijamamı falan almadım 31+3’üm ben de, ama eksikler tamamlanıp çanta hazırlanana kadar 35 olurum kesin 🤣🤣🤣🤣
elfmoom Bildircininannesii valla ütü daha bugün bitti 🤭 inanılmaz yoruldum.. ileri haftalarda 10 kat falan yorulurdum herhalde
elfmoom Bildircininannesii kesinlikle bi makine yıkıyorsun kuruması kış günü 1 günü geçiyor ertesi gün ütü yap beyazları yıka yine 1 gün geçsin ütüle yerleştir sadece yıkama ve ütüleme 1 hafta sürdü😂
Happybsrn Bildircininannesii 29+4 🙏🙏 beşik puset anakucgi banyo malzemesi bez ıslak mendil fln bunlar duruyor Şubat ortası gibi almayı düşünüyorum 😏 yavaş yavaş evi temizlemeye başlıcam , havaları sıcak buldukça çamaşır yıkamya başlarım artık 34 gibi de çanta hazırlarım diye düşünüyorum 😆😆 inşallah hayırlısı ile
BeautifulQuenn Ay bizde 30 olduk çoğu şeyi hallettim ama almam gereken hala çok önemli şeyler var kendime de sıra gelmedi hala yetişmicek aniden bişi olcak diye psikolojik olarak korkuyorum iyiki erken başlamışım hazırlığa yoksa şimdi ağlardım
Bildircininannesii BeautifulQuenn hep bişeyler eksik kalıyor ne kdar hersey tamam desekte. Biz 1 kerede alışverişe cıktık toplu alışveriş yaptık eksik kalmadı şükür
Bildircininannesii Mrv1007 ya ben de gecelik kızımda almıştım ama pembe. Smdi de erkek Olcak ama bidaha gecelik almak istemiyorum evde giymiyorum cnkü. Giysem pembe nolur ki hastanede.
Bildircininannesii elfmoom ben komsulardan askılarını aldım misafir odam cok büyük actm 3 askıyı oraya hepsini yıkadı kuruttuk ütüledk kaldırdık 2 günde 😁😁
Tugcevemercimek elfmoom benimde resmen bir hafta sürdü yıkadım kurumuyor kurudu minik minik ütülemesi 🙈
Mrv1007 Bildircininannesii giy gitsin ya hiçbir şey olmaz benim kızım olacak ben de beyaz alacağım hiç fark etmez bence 💙