Denizmrt İyi akşamlar bayanlar ilk gebeliğim 3 haftalık kasıklarım da hafif batmalar var ağrı gibi ama değil neden olduğu konusunda fikriniz varsa paylaşabilir misiniz acaba ?
kuzeymomsss Denizmrt Hayırlı olsun gözünüz aydın 😍 Bende sizin haftalarınız da öğrenmiştim. Çok normal öyle ağrıların olması, ama çok dikkat edin kendinize ağır iş yapmayın hatta bol bol dinlenin yani 7 8 haftaya kadar çok dikkat etmeye çalışın🌸
naimegrbz Denizmrt bende 3 haftalıkken öğrendim kasık ağrısı çok oluyordu doktorum yerleşme ağrıları normal dedi böyle adet sancısı gibiydi
Denizmrt _Minikbaby26_ bnde ilk bebek olduğu için korkuyorum daha ultrason görmedm çok merak ediyorum bı sn evvel görmeyi 🙏🥰
Denizmrt kuzeymomsss çok teşekkür ederim 🙏🥰 bnde sürekli kendimi dinliyorum batmalar biraz rahatsız etti inşallah kalp atışını duyarım 🙏🥰
_Minikbaby26_ Denizmrt bende 6 haftalik oldum 5 haftalikken gordum keseyi simdi kalp atisi icin bekliyorum evet sanki gunler gecmiyor 😊
kuzeymomsss Denizmrt hamileliği erken öğrenmek insanı daha da strese sokuyor sizi çok iyi anlıyorum. Bende 3+3 veya 3+4 haftalıkken öğrenmiştim, keseyi bebeğimi kalp atışını 7 haftalıkken görüp duydum. Çok şükür şimdi 23+3 olduk 💙
naimegrbz kuzeymomsss zaman geçmiyor gibi bende erken öğrendim şuan 10+5 teyiz sabırsızlanıyorum zaman geçermi bian önce kucağıma alırmıyım diye 😄
ElifAkyol Denizmrt ben kaç haftalık var mı yok mu onu bile bilmiyorum 😔 Aralığın 13 n de adet oldum en son Bugün kan testi verdim 7.02 çıktı Çarşamba günü randevu aldık bakıcam Pazartesi tekrar kan vericem değer yükseliyor mu diye 1 yıllık evliyim 2 kere kimyasal gebelik oldu 😔
Tugceertkn Denizmrt çok normal şuanda bu ağrılar endişelenme 😊 dikkat et bu aralar kendine tutunmaya çalışıyordur adet ağrısı gibi ağrılarda hissedebilirsin. Sağlıklı bir hamilelik olur inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🥰
Denizmrt Tugceertkn amin inşallah canım ya bende ilk bebeğim çok heyecanlıyım 🥰 çok merak içindeyim 😊
Aysglctn Tugceertkn ay ikimizde aynıyız bende 12+1 Pazartesi kontrol var heyecanlıyım cinsiyeti ögrenebilsem diye