Aysuntas 85 kilo ile hamile kaldım 35 haftalık hamileyim diye 100 kilo olmuşum hiç kiloyu düşünme evet insan takıyor ama şöyle düşün onun sağlığı kilosu daha önemli biz bir şekilde veririz şükredelim mi onu bize vermiş tek derdimiz kilo olsun ❣️🍒
miranbeyinmothersi ramazan_rabia_krky ben kilo verdim ve o şekilde hamile kaldım, 125 kilodaydım şekerim tiroidim yüksekti başka sorunum yoktu ama 3 yıl hamile kalamadım. 95 kilo olunca kaldım. 98 kiloyum 35 haftalık hamileyim
Ciiseemmm ramazan_rabia_krky başınız sağolsun benim de ilki öldü şimdi yeni hamileyim sizinkini neden vefat etti acaba bende korkuyorum yine
Ysmnpmk ramazan_rabia_krky bende 110 kiloydum 89a indim 2 kere aşılamada denedim 3.ye başlıcaz kasımda ama maalesef gebelik oluşmuyor nasip
Edanur_Dilek ramazan_rabia_krky canım bende 90 ile hamile kaldım hemde kendiliğinden yeni evliydim 3.ayimda hamile kaldım
Enyenianne ramazan_rabia_krky yanlış anlamazsaniz neden dolayı kaybettiniz acaba sağlık sorunundan dolayı mı bende 110 kiloyum şuan hamileyim daha da verdim bulantilardan dolayı ama bende korkuyorum ileriki haftalar için benim de ilk düşük oldu sonra çok zor oldu gerçi kilodan olduğunu düşünmüyorum ne kilolular doğuruyor
Fgbebek-1 ramazan_rabia_krky ben 15 kilo verdim 95 kilo ile başladım ama benim hamile kalmamı sağladı mı bilmiyorum düzenli beslendim Zaten ilk ay deneme de kaldım şimdi 6+0 haftalık
Nsrn1 ramazan_rabia_krky ben kilo vermek için diyetisyen ve spor salonu arayışındayken gebeliğimi öğrendim ve 93 kiloydum 🤦🏻♀️ doğuma 98.8le girdim. 50 gün oldu doğum yapalı şu an 89 kiloyum. Bana da doktorum 85 kiloyken “en az bi 6-7 kilo vermen lazım gebe kalabilmen için” demişti. Ben üstüne hayvan gibi dikkatsizce yedim 8 kilo alıp öyle hamile kaldım 🤦🏻♀️
sedamom00 Kilo hamileliğe engel olduğunu sanmıyorum benim o kadar tanıdıklarım var hepsi de kilolu halde hamile kaldı kimisi 3 çocuk doğurdu kimisi 2 tane önemli olan hormonlar sıkıntı olmasın
Hilal3425 ramazan_rabia_krky 100 kiloydum 1.5 sene hamile kalamadım gitmediğim doktor kalmadı hiç bir sorun yoktu kilo dışında 45 kilo verdim hamile kaldım