momofGokboru Sincapannesii dediğiniz doktoru tanımıyorum ilk gebeliğimde tavsiye üzerine Figen hanıma gittim yengem ve teyzem onda doğum yapmıştı bende gittiğimde çok memnun kaldım kendisinden
ElifKucak Bende ilk doğumumu elazığda özel anadolu hastanesinde figen armağana yaptm ve gerçekten çook memnun kaldım imkanınınz varsa oraya gidin derim çok naif kibar anlayışlı bir doktor ve aşırı ilgili her saat ulaşabileceğiniz bir doktor.😇🥰
Edanurkeles Sincapannesii özel Doğu Anadolu hastanesi sami güngör e gidiyorum en başından beri 9 gün sonra dogumum var ☺️
ElifKucak Sincapannesii yok hayır değil hatta bizzat soruyo yapabileceksen normal düşünelim yapamıyacaksan ne kendini strese koy nede beni zor durumda bırak dedi çünki suni sancıyla olacaktı sancm yoktu diye ben yapamayacağım deyince sezeryana aldı beni yani özelde doktor genelde hastaya bırakıyo bildiğüm kadarıyla zaten tabi her doktor bir değil bazıları ısrarla normal olacak diyo ama figen hanm öyle değildi 😇
AsenaVeAnnesi Sincapannesii bende doğu Anadolu Hastanesi’nde sami beye gidiyorum çok memnunum çok ilgili
Edanurkeles poncikveannesii Sami beyden bir şikayetim yok ama sezaryen ilk 2 gün özellikle biraz zor geçti.Benim gaz sancım çok oldu.Aslında hastaneden de memnun kalmıştım.3.500 TL ye çıktım.Ama çocuğun ilk kontrolün de çocuk doktoru var orada İlkay evrim ta ki ona gidene kadar memnundum daha sonra çok çok pişman oldum.Çocuğun kilosunu boyunu yanlış ölçmüşler.Evrim hanımın yanına gittik 3.gün ben ameliyatlığım bebek daha yenidoğan hızlı hızlı baktı çok hastam var hemen giydirip çıkın dedi bize.Sinirlendik baska hastaneye gittik mediline maksut bey e medline hastanesini görünce çok çok pişmanlık yaşadım gerek doktorları gerek temizliği yenidoğan hemşileri arasında o kadar fark var ki anlatamam