Kubra_2323 Sincapannesii bende bekleyeyim burda yarın Elazığa taşınıyoruz sıkıntılı bir gebeliğim var iyi bir doktora gitmek istiyorum
momofGokboru Sincapannesii Anadolu hastanesinde Figen (Armağan) hanım var çok naif kibar ve ilgili hastalarına çok saygılı davranıyor kesinlikle tavsiye ederim
Edanurkeles Sincapannesii özel Doğu Anadolu hastanesi sami güngör e gidiyorum en başından beri 9 gün sonra dogumum var ☺️
Sincapannesii momofGokboru o hastanedeki Gülşen Kutluer den hiç memnun kalmadım benimle hiç ilgilenmedi
momofGokboru Sincapannesii dediğiniz doktoru tanımıyorum ilk gebeliğimde tavsiye üzerine Figen hanıma gittim yengem ve teyzem onda doğum yapmıştı bende gittiğimde çok memnun kaldım kendisinden
Sincapannesii Kubra_2323 himmm bilmiyorum canım benim gittiğim doç doktor Hasan çılgın çok ilgili kaç haftalık hamilesin ben 9+2 haftalık
Esaesa Hayat hastanesi cem parmaksız gidiyorum aşırı memnunum gitmediğim doktor kalmadı tek memnun kaldığım cem hoca
Kubra_2323 Sincapannesii adetime göre 7+5 ama 1 hafta geriden geliyormuş giriş ücreti ne kadar bu doktora
Sincapannesii Kubra_2323 neden bi hafta geriden geliyorsun canım 250 TL ücreti var kuzum senin doktorunun ücreti nedir
Kubra_2323 Sincapannesii geç döllenme olabilir dedi zaten düşük riskim var 13 gündür kanamam var çok sıkıntılı daha sormadım p.tesi randevu alıp gitmeyi düşünüyorum yarın arar öğrenirim
Kubra_2323 Sincapannesii arkadaşım gitmişti çok övdü bu doktoru gideyim memnun kalmazsam hasan beye giderim inşallah yarın yolda bi şey olmazsa gideyim
Betusscc Ben Karakoçan’da oturuyorum. Geçen hafta detaylı ultrason için Elazığ’da Mediline Hastanesi Ali Deniz Erkmen’e gittim. İnanılmaz ilgilendiler ve çok kibarlardı. 200 ₺ giriş ücreti ödedim