Zeynep-altntas57 Kızlar selammmm😊 Adetim 3 gün geçti fakat karnım ve belim çok agriyor sıcak basıyor sürekli her an adet olacakmışım gibi tuvalete koşuyorum Bugün erken gebelik testi aldım sizce yapiyim mi kararsızım çok umitlenmek istemiyorum 😊
aysecunarr Zeynep-altntas57 ben olsam yaparım ne kaybedeceksin ki en son 5 tl lik testler vardı simdi ne kadar olmus bilmiyorum ama ondan al yap bence bnm 6 gun gecti yaptım negatif cıktı niye adet olmuyorum anlamadım
Merveebuluttt Zeynep-altntas57 yap koz ben olsam bekletemezdim Varsa da yoksa da sonuç değişmeyecek beklemene gerek yok adetin geçmiş bizdede haber et inşallah vardır 🙏🏻
Snglyd aysecunarr çünkü o 5tl lim testler doğru sonuç vermiyor.ben 4haftalık hamileyken yaptım negatifti😀 predictor test ile yaptım saniyesinde pızitif çıktı.bence kaliteli bir testle deneyin saha net sonuç verecektir
CansuDRY Helinkeskin Belki mi?🤭 3 gün geçtiğinde varsa kesin çıkar. Sadece geç döllenme falan gibi ekstrem bir durum varsa çıkmayabilir. Adete 4 gün kala bile çıktı benim.
Helinkeskin CansuDRY canım ben 5. Günde test yaptığımda çıkmamıştı kanda gebe gözüküyordum ama sonra 8. Günde tekrar evde test yaptım 2 çizgi çıktı 1.si silik çıktı 3 haftalık hamileymişim meğer silik çıkması geç yerleşmesimiydi öyleydi sanırım neyse şuan 37+2 olduk sabırlar diliyorum herkese 🙏🤗
Azra_Mom Zeynep-altntas57 5 TL şu kaset testler ben gidince 2-3 alıyordum hep son aldığımda 6 tldi sanki en fazla 7 olmuştur 25 ne çok pahalı erken gebelik testi filandır o eczaneye gebelik testi deyince direk ucuzlardan veriyor hatta ben bikere iyi bişey verin kaliteli olsun filan dedim gerek yok varsa bunlarda %90 doğru çıkıyor fazla para vermeyin dedi yine kaset verdi dediği gibi betam 6 iken çift çizgi çıktı gerçekten doktor bile o kadar erken çıkmasına şaşırdı
aysecunarr Zeynep-altntas57 valla 1 yıl once vardı herseye zam geldi tabi ben en ucuzu ver dedim hep 😅
Mylove Zeynep-altntas57 psikolojikte olabilir çok istiyorsanız bebeği dr a gidip kan verin en net sonuç sıkıntı strese bağlıda gecikebilir regly niz Betanıza baktırın kafanızı rahatlıkla koyarsınız yastığa 🙏🙏🧿