Lulikli gul06_ ben 1 numara aldım 136 tane. Bebek de küçük sonuçta 2yle arasında çok fark yok. 1 alabilirsin bence bebeğin 4 kg doğmayacaksa az çok bellidir
Poyrazin_annesi gul06_ normal bezlere gore sleepy kucuk. Helekı bebek erkekse daha cok rahatsız olur bebek
Lulikli gul06_ o zaman 1 numara gayet iyi olur. 1 paket 1 al 2.yi 2 numara al ilk 10-15 gün 1 kullanırsın sonra 2ye geçersin
Helinkeskin gul06_ hayır canım küçük olmaz banada kuzenim yeni doğacak 2. Bebeğine Deneyimli biri yani bana 1i alma aşırı küçük dedi 2yi al zaten farkı görürsün dedi 2 numara aldım küçük ama 1 numara Allah bilir bit kadar herhalde iyi ki 2 numara almışım dedim
gul06_ Helinkeskin Baktim 1 numara 2 5 kilo uyumlu 2 numara 3 6 kilo uyumlu 2 yi almak mantikli geldi.
MeyraRana gul06_ bugün hatta bim de indirim vardı 40 tane bez 30 TL ydi yenidoğan aldım vala 2 paket nolur nolmaz diye ben hatta bi tane alıyordm eşim 2 tane al dedi ucuzlamış dedi🤣🤣
Yrnnry gul06_ suan uyguna alıyorsunuz ındırımlı olduğu ıcın normalde 1.65 tanesi. E bebekten alısverıs yapıyoruz arada ındıırm kodu geliyor her hafta kargo dahıl 24 TL’ye alıyoruz aklınızda bulunsun
Melike0657 rahimesarp sleepy nin 1 numarası çık küçük yazmışlardı yorumlarda ben 2 numara aldım. 212 taneydi sanırım garanti olsun diye